Brug af det lodrette stativ til Xbox One S-konsollen

Hvis du vil bruge din Xbox One S-konsol i lodret position, skal du bruge Xbox One S-stativet af følgende grunde:

• Stativet sikrer konsollens stabilitet og ydelse.
  • Hvis der ikke bruges stativet, ville den nederste ventilation blive blokeret, hvilket kunne påvirke konsollens varmeydelse.

Bemærk! Sørg for, at konsollen er placeret på en flad og stabil overflade, uanset om du bruger din konsol lodret med stativet eller vandret uden stativ.

Sådan anskaffer du stativet

Stativet leveres ikke sammen med alle konsolpakker. Kontrollér specifikationerne for en pakke for at se, om et stativ medfølger. Du kan også købe stativet separat for at bruge din konsol lodret.

Sådan bruger du stativet

Stativet er beregnet til kun at være placeret i den ene ende af konsollen. Den ende er bedst egnet som bunde for at sikre konsollens stabilitet og kvaliteten af den trådløse forbindelse.

Servicering af konsollen eller stativet til Xbox One S

Hvis du på et tidspunkt skulle få behov for at få konsollen serviceret af Microsoft, skal du fjerne stativet, før du indsender konsollen.

Stativet er omfattet af garantipolitikken for Xbox One-tilbehør. Du kan anmode om en udskiftning i henhold til garantien ved at gå til Enhedssupport eller kontakte Xbox Support.

Hvis du har brug for et net stativ, men garantien er udløbet, kan du købe et i Microsoft Store eller i butikker, der forhandler det.