Hent appen Xbox Insider Hub på Xbox One

På denne side kan du se, hvordan du henter appen Xbox Insider Hub og bruger den til at deltage i tests under Xbox Insider-programmet. Du finder også svar på ofte stillede spørgsmål om Xbox Insider Hub.

Hent appen Xbox Insider Hub på Xbox One

Appen Xbox Insider Hub er en opdatering til appen Xbox Preview Dashboard. Hvis konsollen er i tilstanden Straks tændt, og du har aktiveret automatiske opdateringer, downloades den opdaterede app automatisk i løbet af natten.

Hvis konsollen er i energisparetilstand, eller hvis du har deaktiveret automatiske opdateringer:

1. Gå til Mine spil og apps.
  2. Vælg Xbox Preview Dashboard under fanen Opdateringer.
  3. Når opdateringen er fuldført, ændres appnavnet og ikonet til Xbox Insider Hub.

Start Xbox Insider Hub

1. Gå til Mine spil og apps.
  2. Vælg Xbox Insider Hub under fanen Apps.

Hvis du vil gøre det nemt at åbne Xbox Insider Hub, skal du fastgøre appen, så du kan starte den fra Foretrukne under fanen Start på dashboardet.

Bemærk! Hvis det er første gang, du starter Xbox Insider Hub, skal du acceptere vilkårene og betingelserne for at deltage i Xbox Insider-programmet.

Installér Xbox Insider Hub på en anden enhed

1. Log på med det gamertag, du er tilmeldt i Xbox Insider-programmet..
  2. Gå til Mine spil og apps.
  3. Vælg Xbox Insider Hub under fanen Klar til at installere.
  4. Vælg Installér.

Geninstaller Xbox Insider Hub

1. Gå til Mine spil og apps.
  2. Vælg Xbox Insider Hub under fanen Klar til at installere.
  3. Vælg Installér.

Stop med at deltage i Xbox Insider-programmet

1. Start Xbox Insider Hub.
  2. Gå til Indstillinger > Administrer enheder.
  3. Vælg de konsoller, du vil framelde fra Xbox Insider-programmet.
  4. Fjern Xbox Insider Hub.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du fjerner apps og spil, skal du gå til Fjern spil eller apps på Xbox One for at frigøre plads på harddisken.

Tilmeld dig en test

En test kan omfatte spil, apps, oplevelser og Xbox One Update Preview. Sådan tilmelder du dig:

1. Start Xbox Insider Hub.
  2. Vælg Insider-indhold til venstre på skærmen.
  3. Vælg en test.
  4. Vælg Deltag.
  5. Vælg den gruppe under Gruppe, du vil tilmelde dig, og vælg derefter Færdig.
  6. Læs vilkår og betingelser for deltagelse i testen på den næste side, og vælg Acceptér.

Deltag i en test

Når du deltager i en test, er siden Oplysninger om test i Xbox Insider Hub det bedste sted til at finde oplysninger. Det kan virke som om, at det ikke kræver nogen forberedelser at deltage i en test, men det er altid en god idé at se meddelelserne under Annonceringer for at se de seneste nyheder, hvorefter du kan gå til opgaverne under Udfordringer.

Siden Oplysninger om test indeholder følgende faner:

• Information: Grundlæggende oplysninger om testen, herunder krav til berettigelse.
  • Annonceringer: De seneste nyheder om testen, herunder produktbemærkninger, tidspunkter for planlagte begivenheder og konkurrencer.
  • Udfordringer: Scenarier, som du kan gennemgå for at komme med feedback til oplevelsen. Når du udfører disse opgaver, optjener du XP.
  • Spørgeskemaer: En hurtig måde til at sende feedback til udviklerne om en test, uden at du skal gennemgå bestemte trin eller scenarier. Når du deltager i disse spørgeskemaer, optjener du XP.
  • Kendte problemer: Læs om de problemer, der allerede er rapporteret i testen, og find tip og midlertidige løsninger på problemerne.

Ud over fanerne kan du bruge Hurtige rundspørger, som er korte rundspørger, der gør det hurtigt at sende feedback. Du finder rundspørgerne på forsiden af Xbox Insider Hub.

Stop med at deltage i en test

1. Start Xbox Insider Hub.
  2. Vælg Insider-indhold til venstre på skærmen.
  3. Vælg den test, du vil deltage i.
  4. Vælg Administrer.
  5. Vælg Frameld, og vælg derefter Færdig.

Optjen XP

Når du optjener XP, kan du rykke til et nyt niveau, låse op for nye Xbox Insider-niveauer og stryge op ad førertavlerne. Når du gennemfører udfordringer, deltager i undersøgelser, spørgeskemaer eller andre aktiviteter i Xbox Insider-programmet, optjener du XP.

Xbox Insiders på højt niveau får ofte tidlig adgang til nye test og nyt indhold.

Se din Xbox Insider XP

Din Xbox Insider XP er den samlede XP, du har optjent. Det bestemmer dit Xbox Insider-niveau og din placering på førertavlerne. Din Xbox Insider XP vises Venners førertavle og Global førertavle.

Stig i Xbox Insider-niveau

Dit Xbox Insider-niveau bestemmer din rangering i Xbox Insider-programmet. Optjen flere XP for at øge dit Xbox Insider-niveau og din rangering. Dit Xbox Insider-niveau vises i din Xbox Insider-profil på Xbox Insider Hub-landingssiden.

Se din placering på Xbox Insider-førertavlen

Sådan ser du din placering på Venners førertavle og Global førertavle:

1. Start Xbox Insider Hub.
  2. Vælg din Xbox Insider-profil på forsiden.
  3. Flyt ned ad siden, og vælg Venners førertavle eller Global førertavle for at se din placering.

Ofte stillede spørgsmål om Xbox Insider Hub

Min ven er berettiget til en test, men jeg er ikke. Hvorfor det?

Det er ikke alle test, som er tilgængelige for alle Xbox Insiders. Deltagerne kan være berettigede til at deltage i tests baseret på visse kriterier, herunder deres interesser, indsatsen som Xbox Insider, tidligere deltagelse i Insider-test og andre faktorer.

Jeg er ikke berettiget til nogen test. Er det almindeligt?

Det er ikke alle Xbox Insiders, der vil være berettigede til at deltage i test, når du lige har downloadet Xbox Insider Hub. Du kan dog øge dine chancer for at blive udvalgt til kommende tests ved at udføre opgaver, deltage i undersøgelser og rundspørger og selv rapportere de fejl, du finder, ved hjælp af Rapportér et problem.

Mit Xbox Insider XP- eller Xbox Insider-niveau er forkert. Hvad kan jeg gøre?

1. Tryk på Xbox-knappen  på controlleren.
  2. Vælg Rapportér et a problem i menuen.
  3. Vælg Tilføj et nyt problem.
  4. Vælg Xbox Insider-program på skærmen Vælg kategori.
  5. Vælg Xbox Insider-statistik på skærmen Vælg underkategori.
  6. I felterne Titel og Beskrivelse skal du angive en titel og en specifik beskrivelse for problemet – med andre ord skal du beskrive, hvad der sker i forhold til det, du havde forventet ville ske.
  7. Vælg Færdig.