Hent Xbox Insider Hub-appen

På denne side kan du se, hvordan du henter appen Xbox Insider Hub og bruger den til at deltage i tests under Xbox Insider-programmet. Du finder også svar på ofte stillede spørgsmål om Xbox Insider Hub.

Hent Xbox Insider Hub-appen

På Xbox One-konsoller

1. Gå til fanen Store på dashboardet, eller vælg Store i vejledningen.
  2. Vælg Søg.
  3. Søg efter Xbox Insider Hub.
  4. Vælg Hent/installér på produktsiden.

Få mere at vide om at bruge Xbox Insider Hub ved at gå til Alt om Xbox Insider-programmet.

På pc

Xbox Insider Hub kan installeres fra Windows Store på din Windows 10-pc.

1. Åbn Windows Store.
  2. Søg efter Xbox Insider Hub.
  3. Vælg Hent/installér.

Start Xbox Insider Hub

På Xbox One-konsoller

1. Gå til Mine spil og apps.
  2. Vælg Xbox Insider Hub under fanen Apps.

Hvis du vil gøre det nemt at åbne Xbox Insider Hub, skal du fastgøre appen, så du kan starte den fra Foretrukne under fanen Start på dashboardet.

På pc

1. Tryk på knappen menuen Start.
  2. Vælg Xbox Insider Hub på listen over programmer.

Få nem adgang ved at fastgøre programmet til menuen Start ved at højreklikke på appikonet og vælg Fastgør til Start.

Bemærk! Hvis det er første gang, du starter Xbox Insider Hub, skal du acceptere vilkårene og betingelserne for at deltage i Xbox Insider-programmet.

Installation af Xbox Insider Hub på en anden Xbox-konsol

1. Log på med det gamertag, du er tilmeldt i Xbox Insider-programmet..
  2. Gå til Mine spil og apps.
  3. Vælg Xbox Insider Hub under fanen Klar til at installere.
  4. Vælg Installér.

Geninstaller Xbox Insider Hub på din Xbox-konsol.

1. Gå til Mine spil og apps.
  2. Vælg Xbox Insider Hub under fanen Klar til at installere.
  3. Vælg Installér.

Stop med at deltage i Xbox Insider-programmet

1. Start Xbox Insider Hub.
  2. Gå til Indstillinger > Administrer enheder.
  3. Vælg de konsoller, du vil framelde fra Xbox Insider-programmet.
  4. Fjern Xbox Insider Hub.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du fjerner apps og spil, skal du gå til Fjern spil eller apps på Xbox One for at frigøre plads på harddisken.

Tilmeld dig en test

En test kan omfatte spil, apps, oplevelser og Xbox One Update Preview. Sådan tilmelder du dig:

1. Start Xbox Insider Hub.
  2. Vælg Insider-indhold til venstre på skærmen.
  3. Vælg en test.
  4. Vælg Deltag.
  5. Vælg den gruppe under Gruppe, du vil tilmelde dig, og vælg derefter Færdig.
  6. Læs vilkår og betingelser for deltagelse i testen på den næste side, og vælg Acceptér.

Deltag i en test

Når du deltager i en test, er siden Oplysninger om test i Xbox Insider Hub det bedste sted til at finde oplysninger. Det kan virke som om, at det ikke kræver nogen forberedelser at deltage i en test, men det er altid en god idé at se meddelelserne under Annonceringer for at se de seneste nyheder, hvorefter du kan gå til opgaverne under Udfordringer.

Siden Oplysninger om test indeholder følgende faner:

• Information: Grundlæggende oplysninger om testen, herunder krav til berettigelse.
  • Annonceringer: De seneste nyheder om testen, herunder produktbemærkninger, tidspunkter for planlagte begivenheder og konkurrencer.
  • Udfordringer: Scenarier, som du kan gennemgå for at komme med feedback til oplevelsen. Når du udfører disse opgaver, optjener du XP.
  • Spørgeskemaer: En hurtig måde til at sende feedback til udviklerne om en test, uden at du skal gennemgå bestemte trin eller scenarier. Når du deltager i disse spørgeskemaer, optjener du XP.
  • Kendte problemer: Læs om de problemer, der allerede er rapporteret i testen, og find tip og midlertidige løsninger på problemerne.

Ud over fanerne kan du bruge Hurtige rundspørger, som er korte rundspørger, der gør det hurtigt at sende feedback. Du finder rundspørgerne på forsiden af Xbox Insider Hub.

Stop med at deltage i en test

1. Start Xbox Insider Hub.
  2. Vælg Insider-indhold til venstre på skærmen.
  3. Vælg den test, du vil deltage i.
  4. Vælg Administrer.
  5. Vælg Frameld, og vælg derefter Færdig.

Optjen Xbox Insider XP

Når du optjener Xbox Insider XP, kan du rykke til et nyt niveau, låse op for nye Xbox Insider-niveauer og stryge op ad leaderboardsene. Når du gennemfører udfordringer, deltager i undersøgelser, spørgeskemaer eller andre aktiviteter i Xbox Insider-programmet, optjener du XP. Fra tid til anden bruges Xbox Insider XP til at bestemme berettigelse til test for udvalgt Insider-indhold.

Se din Xbox Insider XP

Din Xbox Insider XP er den samlede XP, du har optjent. Det bestemmer dit Xbox Insider-niveau og din placering på leaderboardsene. Din Xbox Insider XP vises på venners leaderboard og det globale Xbox Insider-leaderboard.

Stig i Xbox Insider-niveau

Dit Xbox Insider-niveau bestemmer din rangering i Xbox Insider-programmet. Optjen flere XP for at øge dit Xbox Insider-niveau og din rangering. Dit Xbox Insider-niveau vises i din Xbox Insider-profil på Xbox Insider Hub-landingssiden.

Se din placering på Xbox Insider-leaderboardet

Sådan ser du din placering på venners leaderboard og det globale Xbox Insider-leaderboard:

1. Start Xbox Insider Hub.
  2. Vælg din Xbox Insider-profil på forsiden.
  3. Flyt ned ad siden, og vælg Venners leaderboard eller det globale leaderboard for at se din placering.

Ofte stillede spørgsmål om Xbox Insider Hub

Min ven er berettiget til en test, men jeg er ikke. Hvorfor det?

Det er ikke alle test, som er tilgængelige for alle Xbox Insiders. Deltagerne kan være berettigede til at deltage i tests baseret på visse kriterier, herunder deres interesser, indsatsen som Xbox Insider, tidligere deltagelse i Insider-test og andre faktorer.

Jeg er ikke berettiget til nogen test. Er det almindeligt?

Det er ikke alle Xbox Insiders, der vil være berettigede til at deltage i test, når du lige har downloadet Xbox Insider Hub. Men du kan øge dine chancer for at blive udvalgt til fremtidige test ved at gennemføre udfordringer, spørgeundersøgelser, rundspørger og rapportere fejl, du finder, via Rapportér et problem på Xbox One og Windows Feedback Hub for at sende feedback om din oplevelse med gaming og Xbox på Windows 10.

Mit Xbox Insider XP- eller Xbox Insider-niveau er forkert. Hvad kan jeg gøre?

1. Tryk på Xbox-knappen på controlleren.
  2. Vælg Rapportér et problem i tænd/sluk-menuen.
  3. Vælg Tilføj et nyt problem.
  4. Vælg Xbox Insider-program på skærmen Vælg kategori.
  5. Vælg Xbox Insider-statistik på skærmen Vælg underkategori.
  6. I Titel og Beskrivelse skal du angive en titel og en specifik beskrivelse for problemet – med andre ord skal du beskrive, hvad der sker i forhold til det, du havde forventet ville ske.
  7. Vælg Færdig.