Sådan sender du feedback som en Xbox Insider

Oversigt

Funktionerne Rapportér et problem på Xbox One og Feedback Hub på Windows 10 features er et par af de vigtigste aspekter ved at deltage i Xbox Insider-programmet. Brug dem, når du støder på et problem eller uventet adfærd, så du kan hjælpe Team Xbox med at undersøge og løse problemer. Dette forbedrer Xbox-oplevelsen for dig og alle andre i Xbox-communityet.

På denne side beskrives de trin, du skal udføre, når du rapporterer et nyt eller kendt problem, og du kan se svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål.

Bemærk! Du kan kun bruge Rapportér et problem på Xbox One-konsoller, hvor appen Xbox Insider Hub er installeret. Du kan til enhver tid downloade denne app fra Store.

Sådan rapporterer du et problem på Xbox One-konsollen

Så snart du støder på et problem, eller hvis noget fungerer på en uventet måde, skal du rapportere et problem:

1. Hold Xbox-knappen på controlleren nede.
  2. Vælg Rapportér et problem i tænd/sluk-menuen.

Rapportér et problem åbnes i Xbox Insider Hub.

Rapportér et kendt problem

Når du har startet funktionen Rapportér et problem, vises skærmen Kendte problemer. Her vises de problemer, som andre spillere allerede har rapporteret.

Sådan føjer du oplysninger til et kendt problem:

1. Vælg det problem, du oplever, under Kendte problemer.
  2. Hvis du kan vise os problemet, skal du vælge Inkluder skærmbillede eller Inkluder videoklip.
  3. Vælg +1 I har dette problem.

Rapportér et nyt problem

Hvis du støder på et problem, eller hvis noget fungerer på en uventet måde, og hvor ingen andre har rapporteret problemet, skal du tilføje et nyt problem. Din rapport hjælper Team Xbox med at undersøge problemet. Sådan gør du:

1. Når du har startet Rapportér et problem, skal du vælge Tilføj et nyt problem.
  2. Vælg den mest relevante kategori for problemet på skærmen Vælg kategori.
  3. Vælg den mest relevante underkategori for problemet på skærmen Vælg underkategori. Bemærk! Hvis du ikke er sikker på, hvilken kategori et problem skal oprettes under, så kom med dit bedste gæt. Vi modtager og gennemgår stadig din rapport om problemet.
  4. Hvis du kan vise os problemet, skal du vælge Inkluder skærmbillede eller Inkluder videoklip.
  5. Angiv Titel og Beskrivelse. Den bedste måde, du kan gøre det på, er ved at besvare disse spørgsmål:
    • Hvad er problemet eller den uventede adfærd?
    • Hvad gjorde du, for at problemet opstod?
    • Hvilken anden software, hardware eller andet tilbehør brugte du, da problemet opstod? For eksempel: mediediske (Blu-ray, dvd'er, spil), tv-model (skærmproblemer), AV-opsætning (lydproblemer), netværkshardware (forbindelsesproblemer), headsets, arkadepinde eller eksterne enheder.
    • Var der nogen bestemte fejlkoder eller meddelelser, du så i forbindelse med problemet/adfærden? I så fald, hvad var den bestemte fejlkode eller meddelelse?
      Bemærk! Hvis du ønsker, at det skal være nemmere at indtaste tekst, kan du bruge et USB-tastatur, Xbox One Chatpad eller Xbox-appen på din mobilenhed eller Windows 10-pc. Hvis du bruger Cortana, kan du bruge tale til tekst ved at få vist tastaturet for hvert tekstfelt og derefter trykke på knappen Vis .
  6. Vælg Færdig.

Sådan rapporterer du et problem med Xbox Insider på Windows 10

1. Start Feedback Hub ved at gå til menuen Start og vælge Feedback Hub på programlisten.
  2. Vælg Tilføj ny feedback fra hovedmenuen.
  3. Vælg Problem.
  4. Udfyld sektionerne Opsummer dit problem og Giv os flere detaljer (hvis det er nødvendigt). Den bedste måde, du kan gøre det på, er ved at besvare disse spørgsmål:
    1. Hvad er problemet eller den uventede adfærd?
    2. Hvad gjorde du, for at problemet opstod?
    3. Hvilken anden software, hardware eller andet tilbehør brugte du, da problemet opstod?
    4. Var der nogen bestemte fejlkoder eller meddelelser, du så i forbindelse med problemet/adfærden? I så fald, hvad var den bestemte fejlkode eller meddelelse?
  5. Vælg Apps og spil som kategori.
  6. Vælg Xbox som underkategori.
  7. Hvis du kan vise os problemet, skal du også inkludere skærmbilleder.
  8. Klik på Send.

Xbox Insider-fora

Du kan også dele de problemer, du støder på, og finde support til dem ved at chatte med andre Xbox Insiders og Xbox-medarbejdere i Xbox Insider-fora.

Ofte stillede spørgsmål om Rapportér et problem/Feedback Hub

Hvornår er det bedste tidspunkt til at rapportere et problem?

Det er så snart, du støder på et problem, eller når en funktion fungerer på en uventet måde. Dette sikrer, at de diagnosticeringsdata, du sender til os, er relevante i forhold til problemet.

Kan jeg gennemse videooptagelser eller skærmbilleder, inden jeg indsender dem med problemet?

Ja. Inden du indsender problemet, kan du gennemse videooptagelser eller skærmbilleder. Hvis du beslutter, at du ikke vil indsende nogen af disse medier, skal du blot fjerne markeringen i afkrydsningsfelterne for at undlade at indsende medierne sammen med rapporten.

Jeg har valgt "Inkluder videoklip", men jeg kan ikke se en video. Hvorfor ikke?

Videooptagelse er kun tilgængeligt for de problemer, som rapporteres for spil.

Kan jeg bruge andet end min controller til at skrive en beskrivelse og titel for problemet?

Ja, du kan bruge følgende:

• Xbox One Chatpad
  • Et USB-tastatur, du har tilsluttet din Xbox One
  • Xbox-appen på Windows 10, Android og iOS
  • Tale til tekst via Cortana, hvis du bruger Cortana på din konsol

Jeg har en idé til en ny funktion eller en forbedring. Skal jeg sende den via Xbox One Rapportér et problem eller appen Windows Feedback?

Vi vil meget gerne høre dine forslag og ideer. Det bedste sted til at indsende forslag er på siden Xbox Feedback. Team Xbox holder øje med siden og bruger din feedback til at planlægge udviklingen af nye funktioner.

Du skal dog bruge Rapportér et problem til at rapportere problemer eller uventet funktionalitet, som du finder på konsollen, da det vil gøre det meget hurtigere for os at undersøge problemet.

Bliver jeg kontaktet om de problemer, jeg har rapporteret?

Ideelt set ville vi gerne følge op med alle enkeltvis, men da vi får store mængder feedback, er det ikke altid muligt. Hvis vi har yderligere spørgsmål til din feedback, kontakter vi dig via en Xbox Live-meddelelse eller i Xbox Insider-fora.

Det problem, jeg har rapporteret, er ikke blevet rettet. Hvornår bliver det rettet?

Vi forsøger at rette alle problemer, så hurtigt vi kan. Men det er uundgåeligt, at nogle problemer kræver en lang række undersøgelser, som tager tid. Hvis du har rapporteret et problem, og det ikke er rettet i den efterfølgende opdatering, må du meget gerne rapportere problemet igen, så vi ved, at det stadig findes. Sørg for at inkludere alle relevante detaljer, som vi har anført ovenfor.