Rapportér et problem ved hjælp af Xbox Insider Hub

Oversigt

Funktionen Rapportér et problem er en af de vigtigste, når du deltager i Xbox Insider-programmet. Brug funktionen, når du støder på et problem eller en uventet funktionalitet, så du kan hjælpe udviklerne med at undersøge og løse og problemer. Dette forbedrer Xbox-oplevelsen for dig og alle andre i Xbox-communityet.

På denne side beskrives de trin, du skal udføre, når du rapporterer et nyt eller kendt problem, og du kan se svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål.

Bemærk! Du kan kun bruge Rapportér et problem, hvis du har installeret Xbox Insider Hub på konsollen.

Start Rapportér et problem

Så snart du støder på et problem, eller hvis noget fungerer på en uventet måde, skal du rapportere et problem:

1. Hold Xbox-knappen  på controlleren nede.
  2. Vælg Rapportér et problem i menuen.

Rapportér et problem åbnes som en del af Xbox Insider Hub.

Rapportér et kendt problem

Når du har startet funktionen Rapportér et problem, vises skærmen Kendte problemer. Her vises de problemer, som andre spillere allerede har rapporteret.

Sådan føjer du oplysninger til et kendt problem:

1. Vælg det problem, du oplever, under Kendte problemer.
  2. Hvis du vil vise os problemet, skal du vælge Inkluder skærmbillede eller Inkluder videoklip.
  3. Vælg +1 I har dette problem.

Rapportér et nyt problem

Hvis du støder på et problem, eller hvis noget fungerer på en uventet måde, og hvor ingen andre har rapporteret problemet, skal du tilføje et nyt problem. Din rapport hjælper vores udviklingsteam med at undersøge problemet. Sådan gør du:

1. Når du har startet Rapportér et problem, skal du vælge Tilføj et nyt problem.
  2. Vælg den mest relevante kategori for problemet på skærmen Vælg kategori.
  3. Vælg den mest relevante underkategori for problemet på skærmen Vælg underkategori.
    Bemærk! Hvis du ikke er sikker på, hvilken kategori et problem skal oprettes under, så kom med dit bedste gæt. Vi modtager og gennemgår stadig din rapport om problemet.
  4. Hvis du vil vise os problemet, skal du vælge Inkluder skærmbillede eller Inkluder videoklip.
  5. Angiv en titel og en beskrivelse i felterneTitel og Beskrivelse. Den bedste måde, du kan gøre det på, er ved at besvare disse tre spørgsmål:
    • Hvad er problemet?
    • Hvilke trin udførte du, før problemet opstod?
    • Hvilken anden software, hardware eller andet tilbehør brugte du, da problemet opstod? Eksempler: mediediske, tv-model (hvis problemet er med video/grafik), lydudstyr (ved lydproblemer), headsets, spilleenheder eller andet ekstraudstyr.
      Bemærk! Du kan nemmere skrive tekst, hvis du bruger et USB-tastatur eller Xbox-appen på din mobilenhed eller Windows 10-pc. Hvis du bruger Cortana, kan du bruge tale til tekst ved at få vist tastaturet for hvert tekstfelt og derefter trykke på knappen Vis .
  6. Vælg Færdig.

Xbox Insider-forummer

Du kan også dele de problemer, du støder på, og finde support til dem ved at chatte med andre Xbox Insiders og Xbox-medarbejdere i Xbox Insider-forummerne.

Ofte stillede spørgsmål til rapportering af et problem

Hvornår er det bedste tidspunkt til at rapportere et problem?

Det er så snart, du støder på et problem, eller når en funktion fungerer på en uventet måde. Dette sikrer, at de dianosticeringsdata, du sender til os, er relevante i forhold til problemet.

Kan jeg gennemse videooptagelser eller skærmbilleder, inden jeg indsender dem med problemet?

Ja. Inden du indsender problemet, kan du gennemse videooptagelser eller skærmbilleder. Hvis du beslutter, at du ikke vil indsende nogen af disse medier, skal du blot fjerne markeringen i afkrydsningsfelterne for at undlade at indsende medierne sammen med rapporten.

Jeg har valgt "Inkluder videoklip", men jeg kan ikke se en video. Hvorfor ikke?

Videooptagelse er kun tilgængeligt for de problemer, som rapporteres for spil.

Kan jeg bruge andet end min controller til at skrive en beskrivelse og titel for problemet?

Ja, du kan bruge følgende:

• Xbox One Chatpad
  • Et USB-tastatur, du har tilsluttet din Xbox One
  • Appen Xbox på Windows 10, Android og iOS
  • Tale til tekst via Cortana, hvis du bruger Cortana på din konsol

Jeg har en idé til en ny funktion eller en forbedring. Skal jeg rapportere det som et problem?

Vi vil meget gerne høre dine forslag. Det bedste sted til at indsende forslag er på siden Xbox Feedback. Udviklerne holder øje med siden og bruger din feedback til at planlægge udviklingen af nye funktioner.

Du skal dog bruge Rapportér et problem til at rapportere problemer eller uventet funktionalitet, som du finder på konsollen, da det vil gøre det meget hurtigere for os at undersøge problemet.

Bliver jeg kontaktet om de problemer, jeg har rapporteret?

Ideelt set ville vi gerne følge op med alle enkeltvis, men da vi får store mængder feedback, er det ikke altid muligt. Hvis vi har yderligere spørgsmål til din feedback, kontakter vi dig via en Xbox Live-meddelelse eller i Xbox Insider-forummerne.

Hvis du gerne vil holdes orienteret om et bestemt problem, er du velkommen til at chatte med os i Xbox Insider-forummerne.

Det problem, jeg har rapporteret, er ikke blevet rettet. Hvornår bliver det rettet?

Vi forsøger at rette alle problemer, så hurtigt vi kan. Men det er uundgåeligt, at nogle problemer kræver en lang række undersøgelser, som tager tid. Hvis du har rapporteret et problem, og det ikke er rettet i den efterfølgende opdatering, må du meget gerne rapportere problemet igen, så vi ved, at det stadig findes.