Alt om Xbox Insider-programmet

Emner

Hvad er Xbox Insider-programmet?

Med Xbox Insider-programmet kan alle vores passionerede Xbox-fans få mulighed for at give os feedback til indhold, der stadig er under udvikling.

Xbox Insider-programmet er en videreudvikling af det tidligere Xbox Preview-program. Til forskel fra det tidligere program, der primært havde fokus på en gennemgang af systemopdateringer, giver Xbox Insider-programmet dig ikke kun mulighed for at teste systemopdateringer, men også spil, apps og andre nye oplevelser.

Tilmeld dig Xbox Insider-programmet, og få mulighed for at teste indhold og funktioner, der er ved at blive udviklet, og som kommer til Xbox senere – du hjælper til gengæld os med at gøre tingene bedre. Fortæl os, hvad du elsker, hvad du godt kan undvære, og hvad du helst vil have. Det gør du ved at fuldføre udfordringer, undersøgelser, hurtige rundspørger og anmelde problemer direkte til udviklerne.

Hvilke fordele er der ved at deltage i Xbox Insider-programmet?

Når du deltager i Xbox Insider-programmet, bliver din oplevelse tilpasset til dig. Du vil automatisk være berettiget til at deltage i test af Insider-indhold baseret på dine interesser, dit indsats som Xbox Insider, dit Xbox Insider-niveau og din XP-score samt tidligere aktiviteter, du har deltaget i.

Xbox Insider Hub understøtter test af spil, apps, systemopdateringer og nye funktioner.

Kom i gang med Xbox Insider-programmet

Start med at downloade Xbox Insider Hub, som er en opdatering til appen Xbox Preview Dashboard.

Hvis konsollen er i tilstanden Straks tændt, og du har aktiveret automatiske opdateringer, downloades de automatisk i løbet af natten.

Hvis konsollen er i energisparetilstand, eller hvis du har deaktiveret automatiske opdateringer:

1. Gå til Mine spil og apps.
  2. Vælg Xbox Preview Dashboard under fanen Opdateringer.
  3. Når opdateringen er fuldført, ændres appnavnet og ikonet til Xbox Insider Hub.

Du kan finde flere oplysninger om brug af Xbox Insider Hub ved at gå til Xbox Insider Hub-supportsiden.

Hvad kræver det at hente Insider-tests

Der er forskellige krav til deltagelsen i hver enkelt Insider-indholdstest. Sådan ser du kravene til hver enkelt test:

1. Start Xbox Insider Hub.
  2. Gå til Insider-indhold.
  3. Vælg den ønskede test.
  4. Kravene til at deltage i testen vises under fanen Information.

Bemærk! Det er kun de tests, du er berettiget til at deltage i, der vises under Insider-indhold.

Aftale om Xbox Insider-programmet

Du skal acceptere aftalen for Xbox Insider-programmet, når du starter Xbox Insider Hub første gang. Se siden med aftalen for Xbox Insider-programmet.

Xbox Insider-programmet vs. Xbox Preview-program

• Xbox Insider-programmet omfatter test af spil, apps, nye oplevelser og systemopdateringer. Xbox Preview-programmet var primært rettet mod systemopdateringer.
  • Xbox Preview Dashboard er blevet opdateret til den nye app Xbox Insider Hub. Den har et helt nyt design, som gør det nemmere at finde det indhold, du er interesseret i, men de velkendte funktioner som meddelelser, udfordringer, undersøgelser og hurtige rundspørger findes fortsat.
  • Xbox Insiders vil være berettigede til at deltage i tests baseret på deres interesser, tidligere aktiviteter i programmet, indsatsen som Xbox Insider, Xbox Insider XP og andre faktorer.
  • Det er ikke muligt at tilmelde og framelde flere tests ad gangen, herunder Xbox One Update Preview, fra Xbox Insider Hub.
  • Xbox One Preview-programmet kaldes nu Xbox One Update Preview. Denne test vises som en separat test i Xbox Insider Hub og vil stadig være rettet mod test af systemopdateringer. Der kan du administrere dine konsoltilmeldinger.

Tilmeld dig Xbox One Update Preview

Da vi har oplevet stor tilslutning og har et begrænset antal pladser, tilbyder vi aktuelt ikke muligheden for at du kan invitere venner til Xbox One Update Preview. Vi giver vores Insiders besked, hvis dette ændres.

Bemærk! Hvis du tidligere har deltaget i Xbox Preview-programmet, kan du når som helst tilmelde dig Xbox One Update Preview igen ved at vælge det på listen Insider-indhold i Xbox Insider Hub.

Du kan finde flere oplysninger om brug af Xbox Insider Hub ved at gå til Xbox Insider Hub-supportsiden.

Du kan få flere oplysninger om, hvordan du kommer med feedback, på Rapportér et problem-supportsiden.

Ofte stillede spørgsmål om Xbox Insider-programmet

Jeg deltager i Xbox Preview-programmet. Skal jeg gøre noget for at deltage i Xbox Insider-programmet?

Nej, det skal du ikke! Appen Xbox Preview Dashboard, som du i dag bruger til meddelelser, udfordringer, undersøgelser og mere, opdateres snart til den nye Xbox Insider Hub.

Når du har opdateret til Xbox Insider Hub, skal du blot acceptere de nye vilkår og betingelser for både Xbox Insider-programmet og Xbox One Update Preview.

Betyder det, at alle kan tilmelde sig Xbox One Update Preview?

Det er desværre ikke alle, der kan teste systemopdateringer. Da vi har oplevet stor tilslutning og har et begrænset antal pladser, er det ikke alle inviterede, der accepteres til at deltage i Xbox One Update Preview. Vi optager desuden ikke helt så mange nye brugere som tidligere.

Når du deltager i Xbox Insider-programmet, kan du være berettiget til andre tests af spil, apps og nye oplevelser.

Skal jeg opdatere mit system for at kunne deltage i test af spil eller apps i Xbox Insider-programmet?

Nej. Det er ikke et krav, at du er tilmeldt Xbox One Update Preview, for at du kan deltage i andre test i Xbox Insider-programmet.

Min ven er berettiget til en test, men jeg er ikke. Hvorfor det?

Det er ikke alle tests, som er tilgængelige for alle de brugere, der har Xbox Insider Hub. Deltagere kan være berettiget til tests baseret på en række faktorer, bl.a.: tilmelding via udvikleren, udvalgt af udvikleren eller opfylder bestemte kriterier baseret på dine interesser, tidligere aktiviteter i Xbox Insider-programmet, din indsats som Xbox Insider, Xbox Insider XP og mere.

En test vises som Er nu en deltager under Insider content, men jeg er ikke tilmeldt, og der er ingen mulighed for at afmelde sig. Hvordan kan det ske?

Nogle af de elementer under Insider-indhold, der vises somEr nu en deltager, er programmer, som du er blevet tilmeldt automatisk baseret på bestemte faktorer. For det meste er disse programmer ikke egentlige tests, men samlinger af udfordringer, undersøgelser eller meddelelser. Alle de Insiders, der starter Xbox Insider Hub og accepterer vilkårene og betingelserne, bliver f.eks. automatisk tilmeldt Xbox Insider-programmet. Her finder du generelle meddelelser, undersøgelser og udfordringer, så vi kan lære mere om dine interesser og give dig besked om nye muligheder.

Hvis du vil forlade disse programmer, kan du stoppe med at bruge Xbox Insider Hub eller fjerne det.

Jeg er tidligere stoppet med at deltage i Xbox Insider-programmet. Kan jeg deltage igen?

Ja. Hvis du tidligere har ejet appen Xbox Preview Dashboard eller Xbox Insider Hub, skal du blot geninstallere Xbox Insider Hub fra listen Klar til at installere under Mine spil og apps. Hvis du ikke kan finde appen der, skal du søge efter den i Store.

Jeg har købt en ny konsol. Kan jeg bruge den til at deltage i Xbox Insider-programmet?

Ja. Hvis du tidligere har ejet appen Xbox Preview Dashboard eller Xbox Insider Hub, skal du blot installere Xbox Insider Hub fra listen Klar til at installere under Mine spil og apps. Hvis du ikke kan finde appen der, skal du søge efter den i Store.

Jeg har solgt min konsol. Hvordan stopper jeg med at deltage i Xbox Insider-programmet?

Du kan fjerne din konsol fra programmet fra enhver anden Xbox One-konsol, hvor Xbox Insider Hub er installeret. Hvis du vil stoppe med at deltage i programmet på den konsol, skal du starte appen Xbox Insider Hub og gå til Indstillinger > Administrer enheder. Derfra kan du fjerne tilmeldingen for alle de konsoller, der er registreret til dig.

Bemærk! Der kan gå op til 72 timer, før din tilmelding fjernes. I den periode kan du stadig modtage opdateringer til konsollen, spil eller apps. Når tilmeldingen er fjernet, kan din konsol blive nulstillet til standardindstillingerne fra fabrikken. Hvis det er påkrævet, at konsollen nulstilles til standardindstillingerne fra fabrikken, slettes dine data ikke.

Min familie deles om en konsol. Kan vi alle deltage i Xbox Insider-programmet?

Ja! Til forskel fra Xbox Preview Dashboard, som kun kunne bruges af den person, der tilmeldte konsollen til Xbox Preview-programmet, kan alle i dit hjem deltage i Xbox Insider-programmet. Alle, der starter Xbox Insider Hub, kan deltage i tests på konsollen.

Bemærk! De brugere, der deles om en konsol, kan have adgang til forskelligt indhold i Xbox Insider Hub.

Jeg har købt en brugt konsol, og da jeg startede Xbox Insider Hub, fik jeg en meddelelse om, at konsollen er tilmeldt en test. Hvordan kan jeg forlade denne test?

Hvis du vil forhindre, at din konsol fjernes fra en test uden dit samtykke, kræver nogle tests, at den bruger, der har tilmeldt sig testen, også anmoder om at blive fjernet fra testen. Hvis du har købt en brugt konsol, der er tilmeldt en eller flere tests, som du gerne vil forlade, kan du skrive til os i Xbox Insider-forummerne, hvor vi kan hjælpe.

Er de tests, der er tilgængelige i Xbox Insider-programmet, underlagt en fortrolighedsaftale (NDA, Non-Disclosure Agreement)?

I de fleste tilfælde er tests ikke underlagt en fortrolighedsaftale, men det kan ske. For de tests, hvor der kræves en fortrolighedsaftale, skal du acceptere aftalen, inden du kan deltage. Vær opmærksom på eventuelle ekstra vilkår, når du tilmelder dig en test.