Ofte stillede spørgsmål om Xbox Insider-programmet

Emner

Hvad er Xbox Insider-programmet?

The Xbox Insider Program giver passionerede Xbox-fans mulighed for at give os feedback om de seneste Xbox One System-opdateringer samt funktioner og spil, der stadig er under udvikling på både Xbox One-konsollen og Windows 10-pc'er.

Deltag i Xbox Insider Program, og vær med til at gøre igangværende indhold og funktioner, der kommer til Xbox, endnu bedre. Fortæl os, hvad du elsker, hvad du godt kan undvære, og hvad du helst vil have. Det gør du ved at fuldføre udfordringer, undersøgelser, hurtige rundspørger og anmelde problemer direkte til udviklerne.

Som en Xbox-Insider bestemmer du, hvor meget du vil engagere dig, og hvad du vil købe - uanset om det måtte være på pc eller Xbox One eller fokuseret på systemopdateringer eller spil. Du vil automatisk være berettiget til at deltage i flere og flere test af Insider-indhold baseret på dine interesser, dit indsats som Xbox Insider, dit Xbox Insider og din XP-score samt aktiviteter, du har deltaget i.

Kom i gang med Xbox Insider-programmet

Få Xbox Insider Hub

Det er lige så nemt at starte som Xbox-Insider, som det er at downloade Xbox Insider Hub-appen på Xbox One eller din pc.

1. Gå til fanen Store på dashboardet, eller vælg Store i vejledningen.
  2. Vælg Søg.
  3. Søg efter Xbox Insider Hub.
  4. Vælg Hent/installér på produktsiden
Få mere at vide om, hvordan du henter og bruger Xbox Insider Hub, ved at gå til Hent Xbox Insider Hub-appen.

Hvad kræver det at hente Insider-tests

Der er forskellige krav til deltagelsen i hver enkelt Insider-indholdstest. Sådan ser du kravene til hver enkelt test:

1. Start Xbox Insider Hub.
  2. Gå til Insider-indhold.
  3. Vælg den ønskede test.
  4. Kravene til at deltage i testen vises under fanen Information på siden med detaljer om Insider-indhold.

Bemærk! Det er kun de tests, du er berettiget til at deltage i, der vises under Insider-indhold. Desuden er der ofte forskellige test af Insider-indhold tilgængelige på Xbox One og Windows 10, da nogle programmer er specifikke for en given platform.

Aftale om Xbox Insider-programmet

Du skal acceptere aftalen for Xbox Insider-programmet, når du starter Xbox Insider Hub første gang. Se aftalen for Xbox Insider-programmet.

Ofte stillede spørgsmål om Xbox Insider-programmet

Kan alle tilmelde dig Xbox One Update Preview?

Ja. Bemærk, at de tilgængelige Update Preview-ringe, som du kan registrere med, vil være baseret på dit Xbox Insider XP-score, og hvor lang tid du har været med i programmet.

Hvordan kan jeg deltage i Xbox One Update Preview eller flytte min konsol til en anden Preview-ring?

1. Start Xbox Insider Hub på din Xbox-konsollen.
  2. Vælg Insider-indhold på den primære landingsside.
  3. Under System skal du vælge Xbox One Update Preview.
  4. Vælg Deltag eller Administrer.
  5. Vælg en Preview-ring fra de tilgængelige valg.

Hvordan adskiller Xbox One Update Preview-ringe sig, og hvordan skifter jeg ring?

Der findes fire Xbox One Update Preview-ringe, der giver dig mulighed for at styre, hvornår og hvor ofte du får tidlig adgang til konsolopdateringer. Du kan få adgang til ringe baseret på din aktivitet som en Xbox-Insider. Hvis du er inviteret til mere end én ring, kan du skifte mellem dem fra Xbox Insider Hub.

De aktuelle Xbox One Update Preview-ringe er:

• Alpha – er kun åben på "invitationsbasis" og modtager opdateringer på det tidligste tidspunkt i preview-perioden.
  • Beta – er åben for Xbox Insiders, der har været en del af programmet i 3 eller flere måneder og et Xbox Insider XP niveau på 4 eller højere. Denne ring modtager kort tid efter Alpha.
  • Delta – er åben alle Xbox Insiders, der har været en del af programmet i 1 eller flere måneder, og som har nået Xbox Insider XP niveau 2 eller højere. Afhængigt af visse særtilfælde, hvor der kræves yderligere opmærksomhed fra Alpha- eller Beta-ringene, kan Delta Insiders modtage systemopdateringer før Beta, selvom det ikke er det mest almindelige scenarie. Desuden er det sådan, at selvom tidligere systemopdateringer ikke er garanteret på tværs af Delta-ringen, modtager alle Delta Insiders opdateringen før GA.
  • Omega – er åben for alle og modtager systemopdateringer kort før GA-udgivelsen (General Availability).

Skal jeg være med i Xbox One Update Preview for at deltage i de spil- eller app-previews, der er tilgængelige via Xbox Insider Program?

Normalt ikke. Selvom nogle spil- eller app-previews måske kun tilbydes til brugere i en bestemt Xbox One Update Preview-ring, fordi et spil eller en app er afhængig af en version af en systemopdatering, der er nyere end den, der aktuelt er offentlig tilgængelig, gøres mange spil og apps tilgængelige for Xbox Insiders, uanset deres tilmelding til en Xbox One Update Preview-ring.

Min ven er berettiget til en test, men jeg er ikke. Hvorfor det?

Det er ikke alle test, som er tilgængelige for alle Xbox Insiders. Deltagerne kan opfylde betingelserne for previews ud fra en række forskellige faktorer, som kan være forskellige for hvert Xbox Insider-preview. I nogle tilfælde beslutter spil- eller appudvikleren måske selv, hvem der opfylder betingelserne. Opfyldelse af betingelserne kan også bestemmes baseret på dine interesser og seneste aktiviteter i Xbox Insider Program, hvor lang tid du har været Xbox Insider, Xbox Insider XP-score, de spil, du ejer, mv.

En test vises som Deltager i Insider-indhold, men jeg er ikke tilmeldt, og der er ingen mulighed for at afmelde sig. Hvordan kan det ske?

Vi vil lejlighedsvis automatisk tilmelde brugere, der overholder visse enkle kriterier, i et Insider-program. Alle de Insiders, der starter Xbox Insider Hub og accepterer vilkårene og betingelserne, bliver f.eks. automatisk tilmeldt Xbox Insider-programmet. Dette gøres generelt ved at vise kvalificerede bruger bestemte meddelelser, opgaver, så vi på den måde kan lære mere om dine interesser og give dig besked om nye muligheder. Du kan få adgang til nyt Insider-indhold via disse programmer.

Jeg er tidligere stoppet med at deltage i Xbox Insider-programmet. Kan jeg deltage igen?

Ja. På Xbox One-konsollen skal du blot geninstallere Xbox Insider Hub fra listen Klar til at installere under Mine spil og apps. Hvis du ikke kan finde appen der, skal du søge efter den i Store.

Hvis du tidligere har deltaget i Xbox Insider Program og siden har fjernet appen, skal du blot søge efter "Xbox Insider Hub" i Store.

Jeg har købt en ny konsol. Kan jeg bruge den til at deltage i Xbox Insider-programmet?

Ja. Du skal blot installere Xbox Insider Hub fra listen Klar til at installere under Mine spil og apps. Hvis du ikke kan finde appen der, skal du søge efter den i Store. Når den er startet, er du berettiget til det samme Insider-indhold, som du er berettiget til på andre konsoller.

Jeg har solgt min konsol eller ønsker ikke længere at deltage som en Xbox Insider. Hvordan stopper jeg med at deltage i Xbox Insider-programmet?

Inden du sælger eller giver din konsol til en anden som gave, skal du fjerne den fra Xbox Insider Program ved at gå til Indstillinger > Administrer enheder, rulle til din enhed, der er markeret (aktuel), markere den og vælge Udført. Hvis du allerede har solgt eller givet din gave væk, kan du starte Xbox Insider Hub på en anden konsol og følge den samme vejledning, når du har valgt din gamle konsol.

De samme fremgangsmåder gælder, hvis du har planer om at beholde din konsol, men ikke længere ønsker at deltage som en Xbox Insider og vil gerne tage din konsol ud af programmet. Når du har valgt at fjerne en konsol, kan det tage op til 72 timer, før fjernelsen er fuldført, og i dette tidsrum kan du stadig modtage opdateringer om konsollen, spil eller apps. Som en del af processen med fjernelse af din konsol skal den muligvis gennemgå en fabriksnulstilling. Hvis der kræves en fabriksnulstilling bliver dine spil og apps ikke slettet. Dog vil profiler eller systemindstillinger, du har gemt på konsollen, skulle gendannes, når fabriksnulstillingen er fuldført.

Bemærk Du skal kende serienummeret eller navnet på din tidligere konsol for at sikre, at du fjerner den korrekte Xbox-enhed.

Hvor lang tid tager det at behandle min anmodning om at få en konsol fjernet fra programmet?

Når du har fjernet en konsol fra Xbox Insider Program, kan det tage op til 72 timer, før den fjernelse er fuldført, og i dette tidsrum kan du stadig modtage opdateringer om konsollen, spil eller apps. Når afmeldingsprocessen er fuldført, kan din konsol blive nulstillet til fabriksindstillingerne. Selvom dette vil fjerne alle profiler og indstillinger fra konsollen, fjerner den ikke dine gemte spil og apps.

Min familie deles om en konsol. Kan vi alle deltage i Xbox Insider-programmet?

Ja! Xbox Insider-programmet kan bruges af alle i hjemmet. Alle, der starter Xbox Insider Hub, kan deltage i tests på konsollen, hvis de er berettigede.

Bemærk! En berettigelse til Insider-indhold afhænger af dit niveau i programmet, din tidligere aktivitet og en række andre kriterier. Insider-indhold som for eksempel specifikke spil eller apps, der er tilgængelige for dig, kan være forskelligt i forhold til det indhold, der er tilgængeligt for en ven eller et andet medlem af familien.

Jeg har købt en brugt konsol, og da jeg startede Xbox Insider Hub, fik jeg en meddelelse om, at konsollen er tilmeldt en test. Hvordan kan jeg forlade denne test?

Hvis du vil forhindre, at din konsol fjernes fra en test uden dit samtykke, kræver nogle tests, at den bruger, der har tilmeldt sig testen, også anmoder om at blive fjernet fra testen. Hvis du har købt en brugt konsol, der er tilmeldt en eller flere tests, som du gerne vil forlade, kan du skrive det i Xbox Insider-forummer, og så vil vil meget gerne hjælpe dig med at fjerne konsollen fra programmet eller tilmelde den til dig.

Er de tests, der er tilgængelige i Xbox Insider-programmet, underlagt en fortrolighedsaftale (NDA, Non-Disclosure Agreement)?

I de fleste tilfælde er tests ikke underlagt en fortrolighedsaftale, men det kan ske. For de tests, hvor der kræves en fortrolighedsaftale, skal du acceptere de yderligere brugsvilkår, inden du kan deltage.