Sådan konfigurerer du din Xbox One S-konsol

Det er nemt at konfigurere din nye Xbox One S-konsol. Du skal blot følge denne trinvise vejledning.

Xbox One S-konfiguration

Pak konsollen ud, og placer den.

Trin 1: Pak konsollen ud

En tegning viser et eksempel på et Xbox One S-spilbundt, der omfatter konsollen, en strømledning, to AA-batterier, en trådløs Xbox One-controller, et HDMI-kabel, en valgfri lodret holder og Xbox One-dokumenter som f.eks. startvejledningen og brugervejledningen til konsollen. Elementerne er nummereret og beskrives på listen nedenfor.

Et pakke med Xbox One S-spilsystemet består typisk af:

1. Xbox One S-konsol
  2. Strømledning
  3. Trådløs controller til Xbox One
  4. To AA-batterier
  5. Et HDMI-kabel
  6. Lodret holder (medfølger ikke i alle pakker, kan købes separat)
  7. Dokumenter (startvejledning og brugervejledning)

Bemærk! Nogle spilbundter kan blive leveret med andre ting, f.eks. spil eller en gratis prøveperiode på Xbox Live.

Trin 2: Placer konsollen

Uhensigtsmæssig placering God placering
Der må ikke stå ting oven på konsollen som på billedet. Den viste konsol er placeret korrekt. Der er luft mellem den og de andre genstande.

Sørg for at placere din konsol et sted med følgende egenskaber:

• Et stabilt underlag.
  • Godt ventileret, relativt køligt og væk fra direkte varmekilder.
  • Væk fra andre genstande. Anbring ikke andre genstande på, under eller lige ved siden af konsollen. Hvis et objekt er placeret øverst til højre på konsollen, kan det blokere ventilationen.

Bemærk! Xbox One S-konsollen kan placeres enten vandret eller lodret. Hvis du placerer konsollen lodret, skal du bruge holderen. Du kan få flere oplysninger under Brug af den lodrette holder til Xbox One S-konsollen.

Uhensigtsmæssig placering God placering
En Xbox One S-konsol er placeret forkert på siden uden den lodrette holder. En Xbox One S-konsol er placeret korrekt i vandret position uden den lodrette holder.
God placering (med lodret holder)
En Xbox One S-konsol er placeret korrekt på siden med den lodrette holder.

Tilslut konsollen til dit tv

Xbox One S-konsolsystemet indeholder et HDMI-kabel. Du kan bruge dette kabel til at slutte konsollen til et HDMI-kompatibelt tv eller et HDTV. Sådan gør du:

1. Slut HDMI-kablet til HDMI OUT-porten på din konsol (den HDMI-port, der er placeret længst til venstre på bagsiden af konsollen).
  2. Sæt den anden ende af kablet i HDMI-indgangen på tv'et.
Nærbillede af HDMI-indgangen og -udgangen på Xbox One S-konsollen.
Et HDMI-kabel tilsluttes HDMI-udgangen på Xbox One S-konsollen og HDMI-indgangen på et TV.

Bemærk!

• Videooutput til Xbox One S-konsollen er kun i HDMI-format. Hvis du også tilslutter din konsol til et lydsystem, skal du se Tilslut Xbox One-konsollen til et lydsystem.
  • Sørg for, at alle kabler på bagsiden af konsollen samles væk fra konsollen, uden at de berører konsollen.

Tilslut din set-top-boks til konsollen (valgfrit)

Bemærk! Hvis du ikke har kabel- eller satellit-tv, kan du springe dette afsnit over.

Hvis du slutter din set-top-boks (STB) til din kabel- eller satellit-tv-udbyder til din konsol, kan du styre dit live-tv-indhold via din Xbox One S. Sådan gør du:

1. Tag det HDMI-kabel, der forbinder dit tv med din STB, ud af tv'et.
  2. Slut kablet til HDMI IN-porten på din konsol (den HDMI-port, der er placeret længst til højre på bagsiden af konsollen).
Et HDMI-kabel tilsluttes udgangen på Xbox One S-konsollen og HDMI-indgangen på TV'et, og den ene ende af et HDMI-kabel tilsluttes HDMI-indgangen på Xbox One S-konsollen, og den anden ende tilsluttes udgangen på en set-top-boks.

Slut konsollen til din router eller dit modem

Du kan slutte Xbox One S til din trådløse router eller dit trådløse modem, så du kan få adgang til internettet via din konsol.

Hvis du vil oprette forbindelsen trådløst, kan du se Konfiguration af dit Xbox One-system for at få hjælp til det, når du er færdig med at opstille konsollen. Med en kabelforbindelse skal du bruge et Ethernet-kabel til at tilslutte din router eller dit modem til netværksporten i højre side på konsollens bagside.

Xbox One S-konsol tilsluttes en router.

Slut konsollen til en Kinect-sensor (valgfrit)

Du skal bruge en Kinect-adapter til at forbinde en Xbox One Kinect-sensor til en Xbox One S-konsol. Du kan få flere oplysninger under Sådan kan du bruge en Xbox One Kinect-sensor med en Xbox One S-konsol.

Tilslut strømkablet

Følg disse trin for at tilslutte konsollens strømledning og fuldføre konfigurationen af din konsol:

1. Tilslut strømledningen i porten længst til venstre på bagsiden af Xbox One S-konsollen.
  2. Sæt den anden ende af strømledningen i en stikkontakt.

Bemærk! Sørg for, at alle kabler på bagsiden af konsollen samles væk fra konsollen, uden at de berører konsollen.

Strømkablet tilsluttes i porten yderst til venstre på bagsiden af Xbox One S-konsollen og til en stikkontakt.

Nu, hvor din konsol er sat op, er det tid til at tænde den og konfigurere systemet. Gå til Konfiguration af dit Xbox One-system for at fuldføre konfigurationen.