Nyheder på Xbox One i april

Se det nyeste og bedste i Xbox One-opdateringen for april!

Flere indstillinger for aktivitetsfeed

Er du ikke på, at du ønsker, at et bestemt indlæg vises i dit aktivitetsfeed? Skjul det. Vælg indlægget, og vælg derefter Indstillinger > Skjul. Eller måske ønsker du kun at se bestemte typer af indlæg. Gå til toppen af dit feed, og vælg filterknappen, og vælg derefter dine indstillinger.

Hvis der er et indlæg, du virkelig ønsker, at andre skal se, kan du fastgøre det til toppen af aktivitetsfeedet i din profil eller en klub. Vælg indlægget, og vælg derefter Indstillinger > Fastgør til klub. Du kan se dit indlæg fastgjort til toppen, indtil der er en, der frigør eller erstatter det.

Bliv ved med at bruge dine fortrukne Kikker efter gruppe-indlæg

Tryk på knappen Xbox , og gå til Grupper > Vis oversigt for at se Kikker efter gruppe-indlæg, du har oprettet eller udtrykt interesse for, og vælg derefter et indlæg for at bruge det igen.

Filtrer dine spil

I dine spil og apps skal du vælge, om du vil se alle spil, spil, der er lavet til Xbox One, eller blot dine Xbox 360-spil, der fungerer på Xbox One. Dette virker både på de spil, du selv har installeret, og alt på din liste over spil, der allerede er installeret.

Nye indstillinger for Oplæser og Forstørrelsesglas

Vælg en stemmetone og personlighed for Oplæser-oplæsninger, mens du bruger Xbox One. Når du får vist skærme med Forstørrelsesglas, kan den indzoomede del af din skærm nu følge navigationen af din controller, så du ikke behøver slå Forstørrelsesglas til og fra. Gennemse dine nye indstillinger under Indstillinger > Øget tilgængelighed.

Vis som offline direkte fra guiden

Få det til at se ud, som om du ikke er logget på Xbox Live: åbn guiden, gå til toppen, vælge dig selv, og vælg Vis som offline. Vælg indstilllingen igen for at blive vist som online. Fra samme sted kan du hoppe til din profil, dine medlemskaber og din kontostyring.