Nyheder om Xbox One i maj

Se, hvad vi har tilføjet i maj-opdateringen til Xbox One!

Arena på Xbox Live

Er du klar til at udfordre andre? Med Arena på Xbox Live kan spillere konkurrere i onlineturneringer på alle niveauer. I øjeblikket kan du spille med i turneringer til Killer Instinct (vi er lige startet – flere Arena-titler er på vej). Du kan finde turneringer ved at installere spil (de er gratis i Store), gå til spil-hubben for Killer Instinct og derefter vælge fanen Turneringer.

Hvis du er klubejer eller -administrator, kan du bruge Xbox-appen til at oprette turneringer. Sådan kommer du i gang: Åbn Xbox-appen, gå til din klub, vælg fanen Turneringer, og vælg derefter Opret turnering.

Gruppeoverlejring

Se, hvem der chatter i din gruppe, mens du spiller. Tryk på knappen Xbox , gå til Grupper, og vælg Start en gruppe. Vælg Gruppeoverlejring for at slå den til.

Skjul et spil eller en klub i dit feed

Er der for meget støj i dit aktivitetsfeed? Du kan skjule et spil eller en klub, som du helst ikke vil have vist i dit feed længere. Vælg et opslag i et spil eller en klub i dit aktivitetsfeed, og flyt derefter op, og vælg Indstillinger > Skjul alt fra dette spil (eller denne klub).