Nyheder på Xbox One for juli

Her er, hvad opdateringen for juli kan tilbyde!

Lav dine egne turneringer

Hvis du er ejer eller administrator af en klub, kan du oprette Arena-turneringer på et øjeblik. Du skal bare gå til din klub, vælge fanen Turneringer, vælge Opret turnering, vælge Killer Instinct, og derefter tilpasse din turnering – navn, starttidspunkt, og andre detaljer. Når du er færdig, vises din turnering under fanen Turneringer i din klub.

(Hvis du ikke har en klub, kan du oprette en – det tager kun et par minutter. Du kommer i gang ved at trykke på knappen Xbox for at åbne guiden. Vælg derefter Start. Vælg fanen Community, vælg Klubber på Xbox, vælg derefter Opret en klub.

Føj et brugerdefineret billede til din profil

Tilpas din profil med et brugerdefineret billede. Isæt en USB-enhed med det billede, du har valgt, eller download det fra OneDrive (tilgængeligt i Store under Apps). Gå derefter til din profil, og vælg Tilpas profil > Skift gamerbillede. (Du skal først vælge Skift til gamerbillede, hvis du erstatter din avatar med et brugerdefineret billede.)

Vælg Upload et brugerdefineret billede, og følg vejledningen for at tilføje dit eget billede.

Brugerdefinerede billeder er kun tilgængelige for Microsoft-konti til voksne.

Log på med din personlige controller

Har du en controller, som du bruger mest? Sammenkæd denne controller med din profil, så du bliver logget på automatisk, når den tændes. Du sammenkæder din personlige controller ved at trykke på knappen Xbox og gå til Indstillinger > Login, sikkerhed og adgangsnøgle.

Underholdningscenter i hjemmet

Hubben OneGuide kaldes nu Underholdning. Denne ændring afspejler de mange måder, du kan få de nyeste film og TV-programmer på Xbox. Du kan stadig oprette forbindelse til din digitalt kabel-TV-boks for at gennemse Xbox-programguiden, som stadigvæk kaldes OneGuide. Nu skal du imidlertid åbne den via hubben Underholdning.