Nyheder på Xbox One i november

Novemberopdateringen er her, og vi tror, at du vil elske de nye og opdaterede funktioner.

Se videoen Nyheder på Xbox i november

Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Klubber

De nye klubber er onlinemødesteder, hvor du kan spille og mødes med andre. Bliv medlem af de klubber, der interesserer dig, eller opret en ny klub (din klub, dine regler).

Kikker efter gruppe

Mangler du nogen at spille med? Åbn guiden, og se under Grupper for at komme i gang med Kikker efter gruppe. Find eller opret dine egne "annoncer" for at finde andre spillere, der gerne vil spille det samme som dig. Spil nu, eller forslå en senere dato og et klokkeslæt.

Gennemførelser

Et af de helt store ønsker på Xbox Feedback er, at vi igen viser, hvor sjældne gennemførelser er på Xbox Live. Nu kan du se, hvor mange andre der har nået gennemførelserne.

Gamerscore-førertavle

Gamerscore-førertavlen er nu en månedskonkurrence med dine venner, som nulstilles hver måned. I kan konkurrere helt op til månedens udløb for at se, hvem der vandt den foregående måned.

Meddelelser

Nu kan du sende meddelelser til flere personer i den samme samtale.

Tastatur på skærmen

Tastaturet på skærmen understøtter nu forudsigelse af tekst, og nu kan du også bruge emojis.

Ydeevne

Vi har arbejdet en del på at gøre din Xbox hurtigere. Fra navigation og åbning af apps til downloadtider og Cortanas reaktionshastighed – hele oplevelsen er blevet mere glidende og hurtigere.