Fejl 0x80004005 vises, når du prøver at åbne et spil eller en app på din Xbox-konsol

Følgende fejlkode vises, når du prøver at åbne et spil eller en app på din Xbox One-konsol:

0x80004005

Følgende fejlkode vises, når du prøver at åbne et spil eller en app på din Xbox 360-konsol:

80004005

Løsninger

Til Xbox One

Genstart Xbox One-konsollen for at løse dette problem. Sådan gør du:

1. Sluk din Xbox ved at holde Xbox-knappen på forsiden af konsollen nede i ca. 10 sekunder, indtil konsollen slukkes helt.
  2. Tag konsollens strømkabel ud. Vent 10 sekunder.

Vigtigt! Husk at vente i 10 sekunder. Dette trin nulstiller strømforsyningen.

3. Sæt konsollens strømkabel i igen.
  4. Tryk på Xbox-knappen på konsollen for at tænde den igen.

Til Xbox 360

Genstart din Xbox 360 for at løse dette problem. Sådan gør du:

1. Vælg Indstillinger > Sluk.
  2. Vælg Sluk konsollen.
  3. Vent 30 sekunder, og tænd derefter din Xbox 360-konsol.