Fejl 0x80048051 vises, når du prøver at logge på din Xbox One-konsol.

Du får vist følgende fejlkode og meddelelse, når du forsøger at logge på Xbox One-konsollen:

0x80048051
Prøv igen senere, eller kontrollér din konto.

Dette kan betyde, at der er et problem med Xbox Live, eller at der opstod en uventet fejl på din konsol.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Tjek, om der er Xbox Live-statusmeddelelser

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-02-24T20:29:20.0803920+00:00

Løsning 2: Sluk og tænd din netværkshardware, og genstart konsollen

Gør følgende for at nulstille netværkshardwaren og genstarte konsollen:

1. Fjern strømkablet bag på routeren, modemmet eller gatewayen, og vent i 5 minutter. Hvis du har en router og et modem, skal du fjerne strømkablet fra begge enheder.
  2. Efter 5 minutter skal du først sætte strøm til modemmet eller gatewayen og vente på, at alle lysene vender tilbage til deres normale tilstande.
  3. Hvis du bruger en router, skal du tænde for den og vente på, at alle lysene vender tilbage til deres normale tilstand.
  4. Rul til venstre på startskærmen på din Xbox One-konsol for at åbne guiden.
    Bemærk! Du kan åbne guiden fra enhver anden skærm på konsollen ved at dobbelttrykke på Xbox-knappen.
  5. Vælg Indstillinger.
  6. Vælg Genstart konsol.
  7. Vælg Ja for at bekræfte.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen på konsollen og holde den i 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen igen.

Hvis problemet opstår igen, skal du kontakte Xbox Support.