Fejlkode 0x80048883 vises, når du logger på eller downloader din profil på Xbox One

Du får vist følgende fejlkode, når du logger på eller downloader din profil på Xbox One:

0x80048883

Dette kan betyde, at der er netværksproblemer, som forhindrer dig i at logge på korrekt.

Løsning

Følg fremgangsmåden i Løsning af problem med langsom Xbox One-forbindelse for at løse dette problem.