Fejl 0x8007000E vises, når du downloader et spil på Xbox One

Du får følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade et spil på din Xbox One-konsol:

0x8007000E

Installation stoppet.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet:

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-05-28T12:36:57.1530670+00:00
Køb og brug af indhold: kører
2017-05-28T12:36:57.1530670+00:00

Løsning 2: Annuller installationen af spillet, og installer det derefter igen

Annuller installationen af spillet, genstart konsollen, og installer derefter spillet igen. Sådan gør du:

1. Gå til Start-skærmen, gå til højre, og vælg Mine spil og apps.
  2. Vælg , og markér det spil, som du prøver at downloade.
  3. Tryk på Menu-knappen  på din controller, og vælg derefter Annuller.
  4. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
    Bemærk! Du kan åbne guiden fra enhver anden skærm på konsollen ved at dobbelttrykke på Xbox-knappen
  5. Vælg Indstillinger.
  6. Vælg Genstart konsol.
  7. Vælg Ja for at bekræfte.
    Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen  på konsollen og holde den i ca. 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen  på konsollen igen.

Derefter kan du installere spillet igen. Det gør du ved at downloade det igen fra Store. Hvis du vil downloade spillet igen, skal du søge efter spillet i Store og vælge det. Vælg derefter Installer.