Fejl 0x8007005 vises, når du logger på din Microsoft-konto på Xbox One

Du får følgende fejlmeddelelse, når du prøver at logge på din Microsoft-konto på din Xbox One-konsol:

Der opstod et problem
Vi kunne ikke logge dig på. Prøv igen om nogle få minutter, eller tjek din konto ved at logge på account.live.com. (There was a problem. We couldn't sign you in. Try again in a few minutes, or check your account by signing in to account.live.com). Log på 0x8007005 (Sign in 0x8007005)

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Genstart Xbox One-konsollen

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Genstart konsol.
  4. Vælg Ja for at bekræfte.
  5. Efter genstarten kan du prøve at logge på igen.
Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen på konsollen og holde den i ca. 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen igen.

Løsning 2: Fjern din profil, og download den igen

Hvis du stadig ikke kan logge på din konto, skal du fjerne den fra konsollen og derefter tilføje den igen.

Trin 1: Fjern din konto fra konsollen

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Rul til højre, og vælg Fjern konti under Konto.
  5. Vælg den konto, du vil fjerne, og bekræft derefter fjernelsen.
    Bemærk! Du skal muligvis fjerne kontoen op til fem gange for at rydde kontoen fra listen.

Trin 2: Genstart din Xbox One-konsol

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Genstart konsol.
  4. Vælg Ja for at bekræfte.

Trin 3: Føj din konto til konsollen igen

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Rul op, og vælg Log på.
  3. Vælg Tilføj og administrer.
  4. Vælg Tilføj ny.
  5. Skriv mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto.
  6. Følg instruktionerne på skærmene for at udføre tilpasningen af dine indstillinger.