Fejlkode 0x80073cf3 vises, når du prøver at installere et spil på Xbox One

Du får vist følgende fejl, når du forsøger at downloade og installere et spil på din Xbox One-konsol:

0x80073cf3

Dette betyder, at der er allerede findes en version af spillet på din konsol.

Løsning

Denne fejl angiver, at der findes en version af spillet på din Xbox One-konsol, og denne version forhindrer dig i at installere en ny version. Sådan fjerner du den tidligere version:

1. Gå tilbage til startskærmen.
  2. Tryk på højre udløser, mens du er på startskærmen, og tryk på A-knappen for at åbne Mine spil og apps.
  3. Markér det spilfelt, der ikke har en fejllinje, og tryk på Menu-knappen på controlleren.
  1. Vælg Administrer spil.
  2. Vælg Fjern, eller vælg Internt, og vælg derefter Fjern alle.
  3. Bekræft, at du vil fjerne spillet.
  4. Tryk på B-knappen for at vende tilbage til den forrige menu.
  5. Vælg det felt for spillet, som har en fejllinje, og tryk på Menu-knappen på controlleren.
  6. Vælg Prøv at installere igen.