Fejl 0x80080204, når du installerer Blu-ray- eller Upload Studio-appen på Xbox One

Du får følgende fejlkode, når du prøver at opdatere eller installere enten Blu-ray-appen eller Upload Studio-appen på din Xbox One-konsol:

Fejl 0x80080204

Dette betyder, at Xbox ikke kunne opdatere eller installere appen, fordi appen ikke er kompatibel med den aktuelle OS-version på konsollen. Du skal opdatere konsollen til den nyeste OS-version for at løse dette problem.

Løsning

1. Gå tilbage til Start-skærmen, og tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter Start.
  2. Tryk på Menu-knappen , og vælg Indstillinger (eller vælg IndstillingerStart-skærmen).
  3. Vælg System.
  4. Vælg Konsoloplysninger.
  5. Vælg Opdatering tilgængelig.
  6. Installer opdateringen.
  7. Når opdateringen er fuldført, skal du downloade og starte appen.