Fejl 0x800c0005 vises, når du afspiller et nummer eller en musikvideo på Xbox One eller i Xbox-appen

Du får vist følgende fejlkode, når du prøver at afspille et nummer eller en musikvideo på din Xbox One-konsol eller i Xbox-appen:

0x800c0005

Det kan betyde, at internetforbindelsen mellem din Xbox-konsol eller enhed og den anden tjeneste er afbrudt. Ofte er det et resultat af inkompatible NAT-typer (Network Address Translation).