Fejl 0x80246016 opstår, når du prøver at installere eller opdatere appen Film og tv på Xbox One.

Følgende fejlkode vises, når du prøver at installere eller opdatere Film og tv-appen på Xbox One:

0x80246016

Dette kan betyde, at der er en netværksafbrydelse.

Løsninger

Løsning 1: Stop installationen, og prøv derefter at installere appen igen

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter Start.
  2. Markér feltet Mine spil og apps.
  3. Tryk på Menu-knappen , og vælg derefter Afslut.
  4. Vent i mindst ti sekunder, og prøv derefter at installere appen Film og tv igen.

Løsning 2: Annuller installationen af appen, og installer den derefter igen

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter Start.
  2. Vælg Mine spil og apps.
  3. Vælg .
  4. Markér Film og tv-installationen under , tryk på Menu-knappen  på controlleren, og vælg derefter Annuller.

Derefter kan du installere appen igen. Det gør du ved at downloade den igen fra Store. Hvis du vil downloade appen igen, skal du søge efter appen i Store og vælge den. Vælg derefter Installer.