Fejl 0x80270300 vises, når du prøver at starte, installere eller opdatere et spil på Xbox One

Følgende fejlkode vises, når du prøver at starte, installere eller opdatere et spil på din Xbox One:

0x80270300

Det problem kan opstå med både digitale og diskbaserede spil.

Løsninger

Brug et af følgende forslag til at løse dette problem.

Løsning 1: Tjek, om spillet er ved at installere en opdatering

Dette problem kan forekomme, hvis konsollen prøver at downloade en opdatering til spillet, mens spillet prøver at downloade eller starte. Sådan kan du se, om det spil, du prøver at starte eller installere, er i gang med at installere en opdatering:

1. Tryk på Xbox-knappen for at vende tilbage til startskærmen.
  2. Gå til Start, tryk på højre udløser (RT) , og tryk derefter på A-knappen for at åbne Mine spil og apps.
  3. Vælg , og se, om det spil, du prøver at starte, er i gang med at installere en opdatering.

Hvis spillet ikke er i gang med at installere en opdatering, skal du fortsætte med det næste løsningsforslag.

Løsning 2: Genstart konsollen

Når et spil fryser, eller det ikke kan starte, kan problemet nogen gange løses ved at genstarte konsollen. Sådan kan du genstarte din Xbox One-konsol:

1. Rul til venstre på startskærmen for at åbne guiden.
    Bemærk! Du kan åbne guiden fra enhver anden skærm på konsollen ved at dobbelttrykke på Xbox-knappen .
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Genstart konsol.
  4. Vælg Ja for at bekræfte.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen på konsollen og holde den i 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen igen.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 0x80270300 vises, når du prøver at starte, installere eller opdatere et spil på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?