Fejl 0x803F7000 vises, når du prøver at starte et spil eller en app på din Xbox One-konsol

Følgende fejlkode vises, når du prøver at starte et spil eller en app på din Xbox One-konsol:

Fejl 0x803F7000

Det betyder, at konsollen ikke kunne bekræfte licensen for spillet eller appen. Det sker, når du ikke er logget på Xbox Live.

Løsninger

Prøv følgende forslag for at løse problemet.

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-04-25T20:48:46.5765982+00:00

Løsning 2: Log på Xbox Live med den konto, du købte fra

Kontrollér, at du er logget på den Xbox Live-konto, du brugte til at købe spillet eller appen på Xbox One-konsollen. Desuden kan du tjekke, om du har forbindelse til Xbox Live:

Hvis du vil teste forbindelsen til Xbox Live, skal du benytte følgende fremgangsmåde:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Netværk, og vælg derefter Netværksindstillinger.
  5. Vælg Test netværksforbindelse.

Hvis testen bekræfter, at du har forbindelse, skal du starte titlen igen.

Løsning 3: Angiv din Xbox One-konsol som din hjemme-Xbox

Hvis Xbox Live-tjenesten er nede, kan tjenesten muligvis ikke bekræfte din licens til et spil eller en app, du har købt digitalt. Du kan løse problemet ved at vælge din Xbox One-konsol som din hjemme-Xbox. Du kan finde flere oplysninger i Sådan angiver du en Xbox One-konsol som din hjemme-Xbox.

Bemærk! Du kan kun angive én konsol som din hjemme-Xbox.

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Min hjemme-Xbox under Personlige indstillinger.
  5. Gennemse oplysningerne, og gør derefter et af følgende:
    • Vælg Brug denne som min hjemme-Xbox for at vælge konsollen som din hjemme-Xbox.
    • Vælg Dette er ikke min hjemme-Xbox for at annullere valget.