Fejl 0x803F8001 vises, når et spil ikke virker på Xbox One

Følgende fejlkode vises, når du prøver at spille et spil på din Xbox One S-konsol eller den originale Xbox One-konsol:

0x803F8001

Det kan betyde et af følgende:

• Spillet blev købt og downloadet, men du er ikke logget på og har ikke forbindelse til Xbox Live.
  • Spillet blev købt og downloadet af et andet familiemedlem, og denne person er ikke logget på konsollen.
  • Spil-cd'en sidder ikke i konsollen.

Løsninger

Du kan afhjælpe dette problem med en af løsningerne nedenfor.

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Social og spil: Begrænset
2017-03-29T19:03:59.0000000-07:00

Påvirkede platforme:

Xbox 360, Xbox One, Xbox på Windows 10, Xbox på andre enheder

Påvirkede tjenester:

Lav skærmklip af game videoer

Seneste opdatering

Vores teknikere og udviklere arbejder aktivt på at løse problemet eller problemerne, der forhindrer nogle medlemmer i at se gennemførelser, vennelister eller venners aktivitet. Opdatering følger. Tak for tålmodigheden.

Løsning 2: Spillet blev downloadet af et andet familiemedlem

Hvis spillet er licenseret til et andet familiemedlem, skal du gøre følgende:

Løsning 3: Spillet er diskbaseret

Indsæt spildisken i din Xbox One-konsol.