Fejl 0x803F9008 vises, når du prøver at spille et spil på Xbox One

Følgende fejlkode vises, når du prøver at spille et spil på din Xbox One:

0x803F9008

Dette betyder, at din Xbox One-konsol er offline.

Løsninger

Løsning 1: Opret forbindelse til Xbox Live

For at løse dette problem skal du oprette forbindelse til Xbox Live. Sådan gør du:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Opret forbindelse til Xbox Live
  3. Vælg Gå online.

Hvis der er problemer med at oprette forbindelse til Xbox Live, kan du prøve Løsning af Xbox One-forbindelsesfejl.

Løsning 2: Aktivér Min hjemme-Xbox

Hvis du bruger denne Xbox-konsol regelmæssigt, skal du gøre den til din hjemme-Xbox for at aktivere offlinespil for de spil, du ejer. Du kan finde oplysninger om, hvordan du gør din konsol til din hjemme-Xbox, i Sådan angiver du en Xbox One-konsol som din hjemme-Xbox.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 0x803F9008 vises, når du prøver at spille et spil på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?