Fejl 0x803FABC6 opstår, når du prøver at bruge din Xbox One-konsol

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at bruge din Xbox One:

Fejl 0x803FABC6

Det betyder, at vi ikke kunne finde det relevante indhold i Store.

Løsninger

Prøv følgende forslag for at løse problemet.

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-03-28T08:08:14.7378964+00:00

Løsning 2: Vent, og prøv igen senere

Hvis Xbox Live-tjenesten kører, har vi problemer med at finde eller få adgang til indholdet. Vi arbejder på at løse dette problem. Prøv igen senere.