Fejl 0x803f8003 vises, når du starter et spil på Xbox One S eller den originale Xbox One.

Du får vist følgende fejlkode, når du prøver at starte et spil på din Xbox One S- eller originale Xbox One-konsol, som kræver et abonnement, eller hvor abonnementet er udløbet:

0x803f8003

Noget gik galt

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Tjek status for abonnementet (f.eks. Gold-abonnement, EA Access osv.)

Bemærk! Games with Gold-titlerne kræver et aktivt Xbox Live Gold-abonnement på den konto, der oprindeligt indløste Games with Gold-tilbuddet.

Sådan kan du forny dit abonnement:

1. Log på siden Tjenester og abonnementer med din Microsoft-konto.
  2. Find det abonnement, som du vil forny, på listen. Vælg Forny, og følg derefter instruktionerne.
  3. Hvis du ikke kan se et Forny-link, skal du købe abonnementet igen. Gå til Microsoft Store på http://www.microsoftstore.com.

Løsning 2: Prøv at starte spillet igen

1. Gå til Start ved at trykke på Xbox-knappen .
    2. Vælg Menu-knappen , når spilfeltet er markeret.
    3. Vælg Afslut.
    4. Vent mindst 10 sekunder, og prøv så at starte spillet igen.

Løsning 3: Genstart konsollen

Du kan prøve at løse problemet ved at genstarte konsollen:

1. Dobbelttryk på Xbox-knappen på controlleren for at åbne guiden.
    2. Rul ned, og vælg Indstillinger.
    3. Vælg Genstart konsol, og vælg derefter Ja for at bekræfte.
    4. Når konsollen er genstartet, skal du logge på og prøve at starte spillet igen.