Fejl 0x803f8007 vises, når du prøver at starte et spil eller en spiludvidelse på Xbox One

Du kan få vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at starte et spil eller en spiludvidelse på Xbox One:

Noget gik galt

0x803f8007

Dette kan betyde, at du ikke længere ejer indholdet, eller at du ikke længere har adgangstilladelse til indholdet. Hvis du ikke kan få adgang til et spil, kan det skyldes, at du har modtaget en refusion for det, eller at forudbestillingen af spillet er blevet annulleret.

Løsning

For at løse dette problem skal du tjekke, om indholdet er refunderet, annulleret eller købt på din Microsoft-kontoside:

1. Log på din konto. Rul ned, indtil du kan se det spil eller den spiludvidelse, du har købt.

Bemærk! Du skal muligvis ændre datointervallet for din ordreoversigt for at se transaktionen.

2. Hvis ordrestatussen er Annulleret eller Refunderet, ejer du ikke længere spillet eller spiludvidelsen, og du kan ikke starte eller spille det. Du kan købe indholdet igen, hvis du stadig vil eje det.
  3. Hvis du ikke kan se spillet eller spiludvidelsen i din ordreoversigt, skal du søge efter spillet eller udvidelsen i Store. Hvis Køb en kopi er en valgmulighed på siden med produktbeskrivelsen, betyder det, at du ikke længere har adgang til indholdet. Du er derfor nødt til at købe det igen, hvis du vil bruge det.