Del denne side

Fejlkode 0x80820002 vises, når du prøver at afspille en disk på din Xbox One-konsol

Du får vist følgende fejlkode, når du afspiller en disk på din Xbox One-konsol:

0x80820002

Dette betyder, at konsollen ikke kan læse disken i drevet korrekt.

Løsning

Se Sådan foretager du fejlfinding af Xbox One-diskfejl for at få hjælp til at løse dette problem.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlkode 0x80820002 vises, når du prøver at afspille en disk på din Xbox One-konsol", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side