Fejl 0x80BD0004 opstår, når du prøver at få adgang til familieoplysningerne på Xbox One

Følgende fejlmeddelelse vises, når du prøver at få adgang til dine familieoplysninger eller -indstillinger på din Xbox One:

• 0x80BD0004
  • DESC_FAMILYUSER_ERROR

Det betyder, at din Xbox One-konsol ikke kunne oprette forbindelse til Xbox Live-serveren.

Løsninger

I de fleste tilfælde er dette problem en forbigående forbindelsesfejl. Prøv at ændre dine indstillinger senere.

Hvis problemet opstår igen, kan du prøve følgende løsninger i rækkefølge. Prøv at få adgang til oplysningerne igen efter hvert løsning. Hvis du stadig ikke kan få adgang, kan du prøve næste løsning.

Løsning 1: Log af din konto, og log på igen

1. Gå tilbage til Start-skærmen, og tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter Start.
  1. Markér dit gamerbillede øverst til venstre.
  1. Vælg din konto, tryk på A-knappen  på controlleren, og vælg derefter Log af.
  1. Når du har logget af din konto, skal du trykke påXbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Vælg Log på.
  3. Rul ned, og vælg den konto, du vil logge på.

Løsning 2: Genstart netværksenheden

Genstart routeren eller modemmet ved at følge genstartsvejledningen fra producenten.

Trin 3: Test din forbindelse til Xbox Live

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Netværk.
  5. Vælg Netværksindstillinger.
  6. Vælg Detaljeret netværksstatistik under Fejlfinding.

Hvis der vises et pakketab på mere end 5 %, kan du fejlfinde din forbindelse vha. Løsning af problem med langsom Xbox One-forbindelse.