Fejl 0x80BD0006 vises, når du prøver at få adgang til funktioner på Xbox One

Følgende fejlkode vises, når du prøver at oprette forbindelse til Xbox Live eller prøver at få adgang til visse Xbox Live-funktioner på din Xbox One-konsol:

0x80BD0006

Dette kan betyde, at din profil er beskadiget.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet:

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-07-26T04:04:46.5096184+00:00
Køb og brug af indhold: kører
2017-07-26T04:04:46.5096184+00:00
Tv, musik og video: kører
2017-07-26T04:04:46.5096184+00:00
Social og spil: kører
2017-07-26T04:04:46.5096184+00:00

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Løsning 2: Fjern din gamertagprofil, og tilføj den igen

Sådan fjerner du din profil:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden. .
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Fjern konti under "Konto".
  5. Vælg den konto, du vil fjerne.
  6. Vælg Fjern for at bekræfte.
  7. Vælg Luk, når du er færdig.
  8. Genstart konsollen:
    1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
    2. Vælg Indstillinger.
    3. Vælg Genstart konsol.
    4. Vælg Ja for at bekræfte.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen på konsollen og holde den i ca. 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen igen.

Sådan tilføjer du igen din profil på konsollen:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden. .
  2. Vælg Log på.
  3. Rul ned, og vælg Tilføj og administrer.
  4.  Vælg Tilføj ny.
  5. Angiv adgangskoden til din Microsoft-konto, og vælg Enter.
  6. Læs Microsoft-serviceaftalen og erklæringen om beskyttelse af personlige oplysninger, og vælg derefter Jeg accepterer.
  7. Følg vejledningen for at konfigurere dine Login- & sikkerhedsindstillinger og føje din konto til din Xbox One-konsol.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 0x80BD0006 vises, når du prøver at få adgang til funktioner på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?