Fejlkode 0x82323012 vises, når du prøver at bruge Game DVR på Xbox One

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at bruge funktionen Game DVR på Xbox One:

0x82323012
Beklager, det kunne vi ikke optage

Bemærk! Du kan få vist denne fejl, hvis nogle spil som standard har deaktiveret optagelse af dit spil. Du kan ikke optage klip i disse spil.

Løsning

Start med at tjekke, om optagelse af spil er aktiveret på din konsol. Sådan gør du:

1. Rul til venstre på startskærmen for at åbne guiden.

Bemærk! Du kan åbne guiden fra enhver anden skærm på konsollen ved at dobbelttrykke på Xbox-knappen.

2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Game DVR og streaming under Indstillinger.
  5. Vælg Tillad udsendelser og spilskærmklip.