Fejl 0x876C0001 vises, når du afspiller eller bruger indhold på Xbox One

Følgende fejlkode vises, når du prøver at afspille eller bruge indhold på din Xbox One-konsol:

0x876C0001

Det kan betyde, at indholdet ikke er tilgængeligt i øjeblikket. Fejlen kan f.eks. ofte opstå på grund af et midlertidigt netværksproblem.

Løsninger

Løsning 1: Tjek, om der er Xbox Live-meddelelser om service

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-09-19T19:05:16.3809370+00:00
Køb og brug af indhold: kører
2017-09-19T19:05:16.3809370+00:00
Tv, musik og video: kører
2017-09-19T19:05:16.3809370+00:00

Løsning 2: Test forbindelsen til Xbox Live

Test din forbindelse til Xbox Live. Sådan gør du:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Netværk.
  5. Vælg Netværksindstillinger.
  6. Vælg Test netværksforbindelse.
Hvis der vises et pakketab på mere end 5 procent, kan du fejlfinde din forbindelse vha. Løsning af problem med langsom Xbox One-forbindelse.

Løsning 3: Vent fem minutter, og prøv så igen

Dette problem skyldes typisk en midlertidig netværksfejl. Du kan løse problemet ved at vente nogle få minutter og derefter prøve at afspille eller bruge indholdet igen.