Fejlkode 0x87c40000 vises, når du forsøger at dele indhold på Xbox One

Følgende fejlkode vises, når du prøver at bruge en social funktion, f.eks. når du vil dele noget i dit aktivitetsfeed eller være medlem af en klub, på din Xbox One-konsol:

0x87c40000

Dette kan betyde, at der opstod et problem med konsollen, da der skulle udveksles oplysninger med Xbox Live. Dette er som regel kun et midlertidigt problem.

Løsning

Du kan løse problemet ved at gå tilbage ud af startskærmen, vente nogle minutter og derefter prøve at foretage handlingen igen.