Fejlkode 0x87DD0003 vises, når du opretter forbindelse til Xbox Live eller prøver at logge på Xbox One

Du ser følgende fejlkode, når du prøver at oprette forbindelse til Xbox Live eller logger på Xbox One:

0x87DD0003

Dette kan betyde, at Xbox Live er ude af drift, eller at der er problemer med at oprette forbindelse.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Tjek statussen for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-01-18T16:34:46.1406502+00:00

Løsning 2: Foretag fejlfinding af forbindelsen til Xbox Live

Hvis der ikke er nogen aktuelle advarsler for tjenesten på statussiden, kan du prøve Løsning af problemer med streamingkvalitet på Xbox One. Her kan du få hjælp til at løse problemer med timeout og langsomme forbindelser.