Fejl 0x87dd0013 vises, når du prøver at starte et spil eller en app på din Xbox One

Følgende fejlkode vises, når du prøver at starte et spil eller en app på din Xbox One-konsol:

0x87dd0013

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-01-24T01:27:24.0799375+00:00

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Løsning 2: Genstart konsollen

Du kan løse problemet ved at genstarte konsollen manuelt:

1. Tryk på og hold Xbox-knappen på konsollen inde i 10 sekunder, indtil konsollen slukkes.
  2. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen igen.
  3. Når konsollen er genstartet, skal du logge på og prøve at starte spillet eller appen igen.