Fejlkode 0x87DD0017 vises, når du forsøger at downloade din profil eller oprette forbindelse til Xbox Live

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at downloade din profil eller oprette forbindelse til Xbox Live:

0x87DD0017

Det kan betyde, at der er problemer med netværket.

Løsning

Du kan foretage fejlfinding af streamingforbindelsen ved hjælp af Løsning af problemer med streamingkvalitet på Xbox One.

Hvis problemet ikke bliver løst, skal du gå ind på vores forummer om netværkshardware, hvor du kan få hjælp til din netværksenhed.