Fejlkode 0x87de0017 vises, når du downloader indhold på Xbox One

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at downloade indhold til din Xbox One-konsol:

0x87de0017

Det kan betyde, at indholdet ikke kan downloades fra Store, eller at der er et problem med Xbox Live-tjenesten.

Løsninger

Løsning 1: Prøv at downloade indholdet igen

1. Gå til Start, tryk på højre udløser (RT ), og tryk derefter på A for at åbne Mine spil og apps.
  2. Vælg , og markér derefter det spil eller den app, som du prøver at downloade.
  3. Hvis status vises som Sat i kø eller Sat på pause, skal du markere spillet eller appen og trykke på Menu-knappen og derefter vælge Fortsæt installation.

Løsning 2: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Social og spil: kører
2017-06-23T12:12:15.1370610+00:00
Tv, musik og video: kører
2017-06-23T12:12:15.1370610+00:00