Fejl 0x87DE2713 vises, når du prøver at åbne et spil eller en app på din Xbox One-konsol

Følgende fejlkode vises, når du prøver at åbne et spil eller en app på din Xbox One-konsol:

Fejl 0x87DE2713

Dette betyder, at vi ikke kunne finde spil- eller applicensen i Store, og derfor kan vi ikke få bekræftet, at du ejer spillet eller appen.

Løsning

Brug følgende løsninger for at løse problemet.

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-03-24T02:47:42.2467919+00:00
Køb og brug af indhold: kører
2017-03-24T02:47:42.2467919+00:00

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Løsning 2: Vent, og prøv igen senere

Hvis Xbox Live-tjenesten kører, har vi problemer med at finde eller få adgang til elementet. Vi arbejder på at løse dette problem. Prøv igen senere.