Fejl 0x87DF2EE7 vises, når du prøver at få adgang til indhold fra Xbox Live

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at få adgang til indhold fra Xbox Live:

0x87DF2EE7

Det kan betyde, at Xbox ikke kunne indlæse den ressource, du anmodede om. Det skyldes sandsynligvis et problem med at konvertere ressourcenavnet til en IP-adresse.

Løsninger

I de fleste tilfælde er dette problem en midlertidig forbindelsesfejl. Prøv igen om lidt – så skulle du kunne få adgang til det indhold, du søger efter.

Hvis problemet opstår igen, kan du prøve følgende:

1. Genstart din netværksenhed.
  2. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Vælg Alle indstillinger.
  5. Vælg Netværksindstillinger under Netværk.
  6. Vælg Detaljeret netværksstatistik.

Hvis testen viser et pakketab på mere end 5 %, skal du prøve Løsning af problem med langsom Xbox Live-forbindelse.