Fejlkode 0x87e00065 vises, når du installerer et spil fra en disk på Xbox One

Du får følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at installere et spil fra en disk på Xbox One:

0x87e00065

Noget gik galt. Prøv igen.

Denne fejl opstår, når det spil, du prøver at installere fra disken, samtidig bliver installeret fra Xbox Store-tjenesten.

Løsning

For at løser dette problem kan du prøve at slette spillet og derefter installere det fra disken i offlinetilstand. Når spillet er installeret, skal du gå online med din Xbox One igen. Sådan gør du:

Trin 1: Fjern spillet:

1. Gå til Start, flyt til højre, og åbn Mine spil og apps.
  2. Fremhæv spillet, og tryk derefter på Menu-knappen  på controlleren.
  3. Vælg Administrer spil.
  4. Vælg Fjern alle i menuen.

Trin 2: Sæt konsollen i offlinetilstand:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Netværk.
  5. Vælg Netværksindstillinger, og vælg derefter Gå offline.

Trin 3: Installer spillet fra disken:

Når du indsætter en spildisk, kontrollerer konsollen først, om spillet allerede er installeret. Hvis det ikke er tilfældet, bliver du bedt om at installere spillet.

Bemærk! Du kan også blive bedt om at downloade en opdatering til spillet, inden du kan spille det.

Trin 4: Sæt konsollen i onlinetilstand:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Netværk.
  5. Vælg Netværksindstillinger, og vælg derefter Gå online.