Fejl 0x8923101c vises, når du prøver at deltage i en gruppe på Xbox One

Du får følgende fejlkode, når du prøver at deltage i en gruppe på din Xbox One-konsol eller i Xbox-appen på Windows 10:

0x8923101c

Dette kan betyde, at du ikke har afbrudt forbindelsen til den sidste gruppe, du var med i.

Løsning

For at løser dette problem skal du afbryde forbindelsen til den sidste gruppe, du var med i, og derefter prøve at deltage i den nye gruppe. Sådan gør du:

1. Gå tilbage til den sidste gruppe, du deltog i.
  2. Rul ned til bunden, og vælg Forlad gruppe.
  3. Prøv at deltage i den nye gruppe igen.

Bemærk! Hvis du var gruppeleder i den sidste gruppe, er der ingen indstilling, som giver dig mulighed for at forlade gruppen. Du kan afbryde forbindelsen til gruppen ved først at trykke på Xbox-knappen  på din controller, så du kommer tilbage til guiden. Markér gruppen, og tryk derefter på Menu-knappen  på controlleren. Vælg Afslut. Prøv nu at deltage i den nye gruppe igen.