Fejl 0x89231022 vises, når du prøver at starte en gruppechat på Xbox One

Du får følgende fejlkode, når du prøver at starte en gruppechat på Xbox One:

0x89231022

Beklager, men den er blokeret.

Dette kan betyde, at dit Xbox Live Gold-abonnement er udløbet eller ikke er gyldigt, eller at du skal have et Xbox Live Gold-abonnement.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet:

Løsning 1: Opdater dit Xbox Live Gold-abonnement

Hvis din aktuelle betalingsmåde er udløbet eller er ugyldig, skal du ændre den betalingsmåde, der er knyttet til dit Xbox Live Gold-abonnement, før du kan betale en udestående saldo eller forny dit abonnement. Sådan gør du:

1. Log på din Microsoft-konto.
  2. Vælg Tjenester og abonnementer.
  3. Vælg Betal nu under Næste betaling for det abonnement, der har en forfalden saldo.
  4. På siden "Skift betalingsmåden for disse abonnementer" skal du vælge den betalingsmåde, du vil ændre, på rullelisten.

Bemærk! Hvis du vil tilføje en ny betalingsmåde, skal du vælge Tilføj en ny betalingsmetode og Næste. Følg derefter trinnene for at vælge dit kreditkort, dit debetkort, direkte fakturering (kun i Tyskland) eller din PayPal-konto som ny betalingsmåde. (Det er ikke alle betalingsmåderne, der kan benyttes i alle lande).

5. Når du har ændret betalingsmåden, skal du vælge Næste. Herefter overføres din eventuelle udestående saldo, og det beløb, du skylder, bliver med det samme opkrævet på den nye betalingsmåde.

Løsning 2: Få et Xbox Live Gold-abonnement

Du kan se, hvordan du får et Xbox Live Gold-abonnement, i Sådan får du et Xbox Live Gold-medlemskab.