Fejl 0x89231806 vises, når du prøver at starte eller deltage i en gruppe på Xbox One

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at starte eller deltage i en gruppe på Xbox One:

0x89231806

Dine netværksindstillinger blokerer gruppechat

Det kan betyde, at internetforbindelsen mellem din Xbox-konsol og de andre gruppemedlemmer er afbrudt. Dette skyldes ofte inkompatible NAT-typer (Network Address Translation).

Løsning

Du og den ven, hvis gruppe du prøver at deltage i, skal prøve at bruge Løsning af problemer med multiplayerspil på Xbox One.