Fejl 0x91d70000 vises, når du prøver at afspille en disk på Xbox One

Følgende fejlkode vises, når du prøver at afspille en disk på din Xbox One-konsol:

0x91d70000

Dette betyder, at diskens formatering ikke blev genkendt.

Løsning

Hvis den disk, du prøvede at afspille var en Blu-ray-disk, en dvd eller Xbox One-spildisk, skal du se Sådan foretager du fejlfinding, hvis du har problemer med at afspille en disk på din Xbox One.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 0x91d70000 vises, når du prøver at afspille en disk på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?