Fejlkode 0x91d7000a vises, når du prøver at indlæse en Blu-ray-disk på Xbox One

Du kan få vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at indlæse en Blu-ray-disk på din Xbox One-konsol:

0x91d7000a

Disken stoppede. Sørg for, at TV'ets HDMI-indgang understøtter HDCP-rettighedsstyring. Hvis ikke, skal du prøve at tilslutte konsollen til en anden TV-indgang.

Løsning

For at løse dette problem skal du skubbe disken ud og genstarte Xbox One-konsollen:

1. Skub Blu-ray-disken ud af konsollen.
  2. Gå til Start på Xbox, mens Blu-ray er i det store appfelt. Flyt fokus til Blu-ray-feltet, og tryk derefter på Menu-knappen  på din controller.
  3. Vælg Afslut. Hvis du ikke kan vælge "Afslut", er appen allerede lukket.
  4. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.

Bemærk! Du kan åbne guiden fra enhver anden skærm på konsollen ved at dobbelttrykke på Xbox-knappen

5. Vælg Indstillinger.
  6. Vælg Genstart konsol.
  7. Vælg Ja for at bekræfte.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen  på konsollen og holde den i ca. 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen  på konsollen igen.

8. Når konsollen er startet, skal du indsætte Blu-ray-disken igen.