Fejlkode 8000001e vises, når du bruger Xbox One SmartGlass-appen til at oprette forbindelse til Xbox One

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når din Xbox One SmartGlass-app forsøger at oprette forbindelse til Xbox One-konsollen:

8000001e

We can't connect to your console right now.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Installer Xbox One SmartGlass-appen igen

1. Slet Xbox One SmartGlass-appen på din enhed, og installer den derefter igen.
  2. Sørg for, at din enhed har forbindelse til dit trådløse hjemmenetværk.
  3. Sluk konsollen ved at holde Xbox-knappen foran på konsollen nede i ca. 10 sekunder. Konsollen slukkes.
  4. Tænd konsollen igen ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen eller på Xbox-knappen på controlleren.

Bemærk! Hvis du ikke får vist den grønne opstartsanimation, når konsollen genstartes, skal du gentage trin 3 og 4. Sørg for at holde tænd/sluk-knappen nede, indtil konsollen er helt slukket.

5. Start Xbox One SmartGlass-appen på din enhed, og tryk derefter på ikonet Opret forbindelse.

Bemærk! Hvis du får en fejl, efter du har spillet et spil, skal du se vejledningen i Xbox One SmartGlass kan ikke oprette forbindelse til din konsol, når du har spillet et spil.

Løsning 2: Bekræft, at din enhed er tilsluttet din konsol

Sørg for, at enheden har forbindelse til dit trådløse hjemmenetværk. Selvom din smartphone eller tablet kan kommunikere med din konsol over et mobilnetværk, opnår du den bedste ydeevne, hvis enheden er tilsluttet det samme trådløse netværk som din konsol.

Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse, skal du prøve at oprette forbindelse med Xbox One-konsollens IP-adresse:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger og derefter Alle indstillinger.
  3. Vælg Avancerede indstillinger under Netværk for at se konsollen IP-adresse.
  4. Tryk på ikonet Opret forbindelse i SmartGlass på din enhed, og tryk derefter på Angiv IP-adresse.
  5. Skriv den viste IP-adresse, og tryk derefter på Opret forbindelse.

Løsning 3: Tjek, at du bruger den samme Microsoft-konto

Hvis SmartGlass-appen ikke kan finde din Xbox One, skal du tjekke, om den Microsoft-konto, der er knyttet til dit Xbox Live-gamertag, er den samme konto, som du bruger til at logge på SmartGlass. Hvis du ikke ved, hvilken Microsoft-konto der er tilknyttet din Xbox Live-konto, kan du se Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

Løsning 4: Tjek, at SmartGlass er aktiveret på Xbox One

Hvis du vil have hjælp til at aktivere SmartGlass på din Xbox, kan du se Konfigurer og brug SmartGlass på Xbox One.