Fejl 80004003 vises, når du prøver at starte en titel på Xbox One

Følgende fejlkode vises, når du prøver at starte en titel:

Fejl 80004003

Det betyder, at vi ikke kunne starte den valgte titel.

Løsning

Du kan løse dette problem ved at vente nogle få minutter og derefter prøve at starte titlen igen.

Hvis det ikke løser problemet, skal du genstarte konsollen og derefter prøve igen. Sådan gør du:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.

Bemærk! Du kan åbne guiden fra enhver anden skærm på konsollen ved at dobbelttrykke på Xbox-knappen.

2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Genstart konsol.
  4. Vælg Ja for at bekræfte.
  5. Prøv at starte titlen igen.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen på konsollen og holde den i 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen igen.