Fejl 80040210 vises, når du prøver at afspille et klip på din Xbox One-konsol

Du får vist følgende fejlkode, når du afspiller et klip på din Xbox One-konsol:

Fejl 80040210

Det betyder, at din Xbox ikke kunne afspille klippet, fordi konsollen har mistet forbindelsen til Xbox Live-tjenesten.

Løsninger

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Social og spil: kører
2017-05-29T12:20:17.3482963+00:00

Løsning 2: Tjek og løs problemer med netværksforbindelsen

Hvis problemet opstår igen, kan du prøve følgende:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Rul til Indstillinger, og vælg Alle indstillinger.
  3. Under Netværk skal du vælge Netværksindstillinger og derefter Detaljeret netværksstatistik.

Hvis der vises et pakketab på mere end 5 %, skal du foretage fejlfinding af forbindelsen ved hjælp af Løsning af problem med langsom Xbox One-forbindelse.