Fejl 80040212 vises, når du afspiller gameplaybilleder på Xbox One

Følgende fejl vises, når du prøver at se gameplaybilleder på din Xbox One-konsol:

Fejl 80040212

Det betyder, at din Xbox ikke kan åbne det klip, du prøver at afspille.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe fejlen på følgende måder:

Løsning 1: Tjek statussen for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Social og spil: kører
2017-03-29T06:14:24.6861292+00:00

Løsning 2: Afspil et andet klip

Det gameplayklip, du prøvede at åbne, er blevet slettet eller er aldrig blevet udgivet. Vælg at se et andet klip.