Fejl 0x80070005 vises, når du starter noget på Xbox One

Hvis du får følgende fejlkode, når du prøver at starte noget:

0x80070005

Der kan være et problem med Xbox Live eller det element, du prøver at bruge.

Løsninger

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter starte spillet eller appen igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-07-28T09:13:38.6752016+00:00

Hvis fejlmeddelelsen stadig vises, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Genstart din Xbox

1. På controlleren skal du trykke på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger > Alle indstillinger > Strøm og opstart.
  3. Vælg Sluk eller genstart > Genstart nu.

Hvis du stadig får fejlen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Fjern din profil, og tilføj den igen

1. Fjern din profil
    1. På controlleren skal du trykke på Xbox-knappen for at åbne guiden.
    2. Vælg Indstillinger > Alle indstillinger > Konto > Fjern konti.
    3. Vælg din profil og derefter Fjern.
    4. Gå til indstillingen Strømstyring og opstart, og genstart din Xbox.
  2. Tilføj din profil
    1. På controlleren skal du trykke på Xbox-knappen for at åbne guiden.
    2. Vælg Log på > Tilføj og administrer.
    3. Angiv mailadressen og adgangskoden til Microsoft-kontoen for din profil, og følg instruktionerne.

Når du er færdig, skal du prøve at starte spillet eller appen igen.