Fejl 80070015 opstår, når du skubber en spildisk ud fra din Xbox One-konsol under installation

Problem

Følgende fejl vises, når du installerer en titel fra en disk, men du skubber disken ud fra din Xbox One-konsol, før installationen er afsluttet.

Error 80070015

Det betyder, at din installation ikke blev afsluttet, mens disken var indsat.

Løsning

Du løser dette problem ved at indsætte disken igen og installere eller starte titlen igen fra My games & apps. Sådan gør du:

1. Indsæt disken igen i din Xbox One-konsol.
  2. Tryk på Xbox-knappen for at vende tilbage til skærmen Start.
  3. Vælg My games & apps.
  4. Find titlen, og prøv at installere den igen.