Fejl 80070079 opstår, når du opretter forbindelse til eller bruger en Xbox Live-funktion

Følgende fejlkode vises, når du prøver at oprette forbindelse til Xbox Live eller bruge en Xbox Live-funktion:

80070079

Det kan betyde, at du ikke kan oprette forbindelse til Xbox Live pga. et midlertidigt netværksproblem.

Løsninger

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-03-29T14:33:17.1651766+00:00

Løsning 2: Tjek og foretag fejlfinding af forbindelsen til Xbox Live

Sådan gør du:

1. Rul til venstre på startskærmen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Netværksindstillinger under Netværk.
  5. Vælg Detaljeret netværksstatistik. Hvis der vises et pakketab på mere end 5 %, skal du foretage fejlfinding af forbindelsen ved hjælp af Løsning af problem med langsom Xbox One-forbindelse.