Fejl 8007007A vises, når du opretter forbindelse til Xbox Live på din Xbox One-konsol

Du får vist følgende fejlkode, når du prøver at oprette forbindelse til Xbox Live på din Xbox One-konsol:

8007007A

Det kan betyde et af følgende:

• Faktureringsoplysningerne for din konto skal opdateres.
  • Cacheoplysningerne på din Xbox-konsol skal opdateres.
  • Der er et problem med din forbindelse til Xbox Live.

Løsninger

Prøv følgende løsninger.

Løsning 1: Tjek sikkerhedsoplysningerne for din Microsoft-konto

Sikkerhedsoplysninger er et telefonnummer eller en sekundær mailadresse, der kan bruges til at kontakte dig i forbindelse med din kontosikkerhed. Disse oplysninger giver os mulighed for at få bekræftet din identitet, inden der foretages ændringer på din konto. Disse ændringer kan f.eks. være en ny adgangskode, nye faktureringsoplysninger eller kontaktoplysninger. På denne måde kan du beskytte din konto.

1. Log på din Microsoft-konto. Hvis du har glemt adgangskoden, kan du nulstille din adgangskode.
  2. Tjek dine sikkerhedsoplysninger. Tjek f.eks., at oplysningerne om Telefonnummer, Alternativ mailadresse og Sikkerhedsspørgsmål er korrekte (hvis de er tilgængelige).

Løsning 2: Tjek dine faktureringsoplysninger

1. Log på din Microsoft-konto. Hvis du har glemt adgangskoden, kan du nulstille din adgangskode.
  2. Tjek faktureringsoplysningerne for din Microsoft-konto. Tjek for eksempel, at faktureringsadressen for din Microsoft-konto svarer til den faktureringsadresse, der bruges til dit kreditkort.
    Bemærk! Tjek også, at betalingsoplysningerne for din Microsoft-konto, herunder brug af store og små bogstaver, svarer til de oplysninger, der bruges til dit kreditkort.
  3. Log af din Microsoft-konto, og log derefter på igen.
  4. Prøv at oprette forbindelse til Xbox Live på din konsol.

Løsning 3: Fjern din konto, og tilføj den derefter igen på din Xbox One-konsol

Trin 1: Fjern din konto fra din Xbox One-konsol

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Fjern konti under Konto.
  1. Markér den konto, du vil fjerne, og vælg derefter Vælg denne person.
  2. Vælg Fjern for at bekræfte.

Trin 2: Føj din konto til din Xbox One-konsol igen

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Log på.
  3. Rul ned for at vælge den konto, du vil logge på.
  4. Rul ned, og vælg Tilføj og administrer.
  1. Vælg Tilføj ny.
  1. Angiv mailadressen til den Microsoft-konto, der er tilknyttet den Xbox-konto, du vil tilføje, og vælg derefter Enter.
  1. Angiv adgangskoden til din Microsoft-konto, og vælg Enter.
  1. Læs Microsoft-serviceaftalen og erklæringen om beskyttelse af personlige oplysninger, og vælg derefter Jeg accepterer.
  2. Følg vejledningen på skærmen for at konfigurere dine logon- og sikkerhedsindstillinger og føje din konto til Xbox One-konsollen.

Løsning 4: Foretag fejlfinding af forbindelsen til Xbox Live

Hvis problemet fortsætter, skal du foretage fejlfinding af din Xbox Live-forbindelse.