Fejl 800704C6 vises, når du prøver at bruge en funktion på Xbox Live

Problem

Følgende fejl vises, når du prøver at bruge en funktion på Xbox Live:

• 800704C6

Det kan betyde, at vi ikke kunne registrere din netværksforbindelse.

Løsning

Hvis du vil løse dette problem, skal du tjekke, at du har forbindelse til og er logget på Xbox Live.

Hvis du tidligere har kunnet oprette forbindelse til Xbox Live, men har problemer nu, skal du prøve disse fejlfindingstrin.