Fejlen 800705b4 vises, når en Xbox-app ikke kan startes efter en opdatering

Følgende fejlkode vises, når du prøver at starte en Xbox-app, efter den er blevet opdateret:

800705b4

Det kan betyde, at appen blev beskadiget i forbindelse med en appopdatering.

Løsninger

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-08-17T09:50:34.0082850+00:00

Løsning 2: Slet appen, og download den igen

1. Gå til Start-skærmen, gå til højre, og vælg Mine spil og apps.
  2. Fremhæv appen, og tryk derefter på Menu-knappen  på controlleren.
  3. Vælg Administrer app.
  4. Vælg Fjern alle i menuen.
  5. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  6. Vælg Indstillinger.
  7. Vælg Genstart konsol.
  8. Når konsollen er genstartet, kan du downloade appen og prøve at starte den igen.